MANİSA DERBİLERE CAFE 236’DA DOYDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 09:50, Güncelleme: 19.03.2018 - 09:50
 

MANİSA DERBİLERE CAFE 236’DA DOYDU

Manisalılar hafta sonu oynanan Fenerbahçe – Galatasaray ve M.Başakşehir – Beşiktaş derbilerini Tevfik Lav Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Cafe 236’da, çamların altında özel olarak kurulmuş dev ekranlarda izledi.
Manisalılar hafta sonu oynanan Fenerbahçe – Galatasaray ve M.Başakşehir – Beşiktaş derbilerini Tevfik Lav Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Cafe 236’da, çamların altında özel olarak kurulmuş dev ekranlarda izledi. Sadece Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde 350 kişiye ev sahipliği yapan tesis, ayrıca debiye özel sunduğu menüler ile izleyenlere lezzetli anlar yaşattı.   Havaların ısınması ile birlikte açık havada, doğa ile iç içe maç keyfi yaşamak isteyen Manisalılar hafta sonunu Cafe 236’da geçirdi. Çamların altında açık ve kapalı alan imkanı bulunan tesiste birbirinden farklı 6 ekran kurularak, eşsiz derbi menüleri spor severlere sunuldu. Tüm konukların memnun ayrılması için özel olarak çalıştıklarını belirten tesis yöneticileri, maç severlerin özellikle derbilerde 0(236) 233 11 00 nolu telefon ile rezervasyon yaparak yerlerini önceden ayırtabileceklerini belirtti.   ​
Manisalılar hafta sonu oynanan Fenerbahçe – Galatasaray ve M.Başakşehir – Beşiktaş derbilerini Tevfik Lav Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Cafe 236’da, çamların altında özel olarak kurulmuş dev ekranlarda izledi.
Manisalılar hafta sonu oynanan Fenerbahçe – Galatasaray ve M.Başakşehir – Beşiktaş derbilerini Tevfik Lav Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Cafe 236’da, çamların altında özel olarak kurulmuş dev ekranlarda izledi. Sadece Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde 350 kişiye ev sahipliği yapan tesis, ayrıca debiye özel sunduğu menüler ile izleyenlere lezzetli anlar yaşattı.


 
Havaların ısınması ile birlikte açık havada, doğa ile iç içe maç keyfi yaşamak isteyen Manisalılar hafta sonunu Cafe 236’da geçirdi. Çamların altında açık ve kapalı alan imkanı bulunan tesiste birbirinden farklı 6 ekran kurularak, eşsiz derbi menüleri spor severlere sunuldu. Tüm konukların memnun ayrılması için özel olarak çalıştıklarını belirten tesis yöneticileri, maç severlerin özellikle derbilerde 0(236) 233 11 00 nolu telefon ile rezervasyon yaparak yerlerini önceden ayırtabileceklerini belirtti.
 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.