MANİSA ELAZIĞ’DAN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAYACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2017 - 10:27, Güncelleme: 13.10.2017 - 10:27
 

MANİSA ELAZIĞ’DAN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAYACAK

İçişleri Bakanlığının 180 günlük Eylem Planı kapsamında hayata geçirilen ‘Biz Anadoluyuz Projesi’çerçevesinde Manisa’nın Elazığ’dan misafir edeceği 180 kişilik ilk öğrenci grubu bugün Manisa’ya geliyor.Manisa, proje kapsamında10 grup halinde toplam bin 800 öğrenciyi ağırlayacak. Öğrenciler daha önce belirlenen ailelerde misafir edilecekler. Projeyi Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı yönetiyor.
Manisa Valiliği Yürütme Kurulunca hazırlanan program kapsamında Elazığ Valiliği tarafından Manisa’ya gönderilen 180 öğrenci ve beraberindeki görevliler İzmir Adnan Menderes Havaalanında karşılanacak.13-15 Ekim tarihleri arasında 3 gün boyunca ilimizde olacak öğrenciler ilk gün Çanakkale Şehitleri Anıtını ziyaret ederek, Manisa Organize Sanayi Bölgesinde belirlenen 2 fabrikayıgezecekler. 14 EKİM CUMARTESİ 14 Ekim Cumartesi günü Salihli Sart Ören Yeri, Salihli Artemis Tapınağını gezdikten sonra Soma’ya giderek Soma Maden Şehitliğini ziyaret edecekler. Aynı gün Akhisar’da Klasik Otomobiller Müzesi, Akhisar Müzesi ve Akhisar Keskinoğlu Ravika Köy Müzesini gezecekler. Akşam Manisa’ya dönen öğrenciler Magnesia Sinemasında film izleyecekler. 15 EKİM PAZAR Misafir öğrenciler 15 Ekim Pazar günü de Sultan Camii, Hafsa Sultan Tıp Tarihi Müzesi, Muradiye Camii, Manisa Müzesi, Ulu Camiive Manisa Valiliğini ziyaret edecekler. Öğleden sonra Elazığ’a dönmek üzere yola çıkacak öğrenciler Adnan Menderes Havaalanından uğurlanacaklar. BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ İçişleri Bakanlığının 180 günlük Eylem Planı kapsamında hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki 21 ilden seçilecek 15 yaş ve altı 50.000 katılımcının ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmeleri sağlanarak, iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması hedefleniyor.          
İçişleri Bakanlığının 180 günlük Eylem Planı kapsamında hayata geçirilen ‘Biz Anadoluyuz Projesi’çerçevesinde Manisa’nın Elazığ’dan misafir edeceği 180 kişilik ilk öğrenci grubu bugün Manisa’ya geliyor.Manisa, proje kapsamında10 grup halinde toplam bin 800 öğrenciyi ağırlayacak. Öğrenciler daha önce belirlenen ailelerde misafir edilecekler. Projeyi Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı yönetiyor.
Manisa Valiliği Yürütme Kurulunca hazırlanan program kapsamında Elazığ Valiliği tarafından Manisa’ya gönderilen 180 öğrenci ve beraberindeki görevliler İzmir Adnan Menderes Havaalanında karşılanacak.13-15 Ekim tarihleri arasında 3 gün boyunca ilimizde olacak öğrenciler ilk gün Çanakkale Şehitleri Anıtını ziyaret ederek, Manisa Organize Sanayi Bölgesinde belirlenen 2 fabrikayıgezecekler.

14 EKİM CUMARTESİ
14 Ekim Cumartesi günü Salihli Sart Ören Yeri, Salihli Artemis Tapınağını gezdikten sonra Soma’ya giderek Soma Maden Şehitliğini ziyaret edecekler. Aynı gün Akhisar’da Klasik Otomobiller Müzesi, Akhisar Müzesi ve Akhisar Keskinoğlu Ravika Köy Müzesini gezecekler. Akşam Manisa’ya dönen öğrenciler Magnesia Sinemasında film izleyecekler.

15 EKİM PAZAR
Misafir öğrenciler 15 Ekim Pazar günü de Sultan Camii, Hafsa Sultan Tıp Tarihi Müzesi, Muradiye Camii, Manisa Müzesi, Ulu Camiive Manisa Valiliğini ziyaret edecekler. Öğleden sonra Elazığ’a dönmek üzere yola çıkacak öğrenciler Adnan Menderes Havaalanından uğurlanacaklar.

BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ
İçişleri Bakanlığının 180 günlük Eylem Planı kapsamında hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki 21 ilden seçilecek 15 yaş ve altı 50.000 katılımcının ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmeleri sağlanarak, iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması hedefleniyor.
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.