MANİSA ‘HALİL AMCASINI’ KAYBETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2017 - 15:07, Güncelleme: 11.10.2017 - 15:07
 

MANİSA ‘HALİL AMCASINI’ KAYBETTİ

Manisa’nın hayırsever işadamı Halil Yurtseven uzun süredir yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı hayata gözlerini yumdu. 87 yaşındaki hayırsever işadamı,‘Manisa’nın Halil Amcası’, Halil Yurtseven'in cenazesi yarın öğle namazına müteakip Hatuniye Cami'nden kaldırılacak.
Manisa’nın Halil Amcası, hayır sever işadamı Halil Yurtseven dün öğle saatlerinde vefat etti. 87 yaşında olan Halil Yurtseven Merhum Yurtseven bir süredir Grand Medikal Hastanesinde tedavi görüyordu.Çevresi tarafından çok sevilen ve özellikle iş kurmak isteyenlere tecrübesi ile yön veren Halil Yurtseven’in ölümü; Manisa halkını, STK temsilcilerini ve sevenlerini yasa boğdu. ‘Manisa’nın Halil Amcası’ Halil Yurtseven'in cenazesi yarın öğle namazına müteakip,Hatuniye Cami'nden kaldırılacak. HAYATINI HAYIR İŞLERİNE ADAMIŞTI 1977 - 1980 yılları arasında Manisa’dan Adalet Parti 16. Dönem Milletvekilliğide yapan Halil Yurtseven OSB’nin kuruluşunda etkin rol oynamıştı.Manisalı işadamı Halil Yurtseven, tarım ve yem sanayinde çalıştı. Kendi adına ilköğretim okulu yaptırdı. 87 yaşındaki hayırsever işadamı kent merkezinin yanı sıra politik kimliği nedeniyle ilçe, belde ve köylerde de çok tanınıyor. Adalet Partisi'nin Manisa'da yıllarca birinci parti olmasında Yurtseven ailesinin tanınmışlığının önemli rolü oldu.  
Manisa’nın hayırsever işadamı Halil Yurtseven uzun süredir yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı hayata gözlerini yumdu. 87 yaşındaki hayırsever işadamı,‘Manisa’nın Halil Amcası’, Halil Yurtseven'in cenazesi yarın öğle namazına müteakip Hatuniye Cami'nden kaldırılacak.
Manisa’nın Halil Amcası, hayır sever işadamı Halil Yurtseven dün öğle saatlerinde vefat etti. 87 yaşında olan Halil Yurtseven Merhum Yurtseven bir süredir Grand Medikal Hastanesinde tedavi görüyordu.Çevresi tarafından çok sevilen ve özellikle iş kurmak isteyenlere tecrübesi ile yön veren Halil Yurtseven’in ölümü; Manisa halkını, STK temsilcilerini ve sevenlerini yasa boğdu. ‘Manisa’nın Halil Amcası’ Halil Yurtseven'in cenazesi yarın öğle namazına müteakip,Hatuniye Cami'nden kaldırılacak.
HAYATINI HAYIR İŞLERİNE ADAMIŞTI
1977 - 1980 yılları arasında Manisa’dan Adalet Parti 16. Dönem Milletvekilliğide yapan Halil Yurtseven OSB’nin kuruluşunda etkin rol oynamıştı.Manisalı işadamı Halil Yurtseven, tarım ve yem sanayinde çalıştı. Kendi adına ilköğretim okulu yaptırdı. 87 yaşındaki hayırsever işadamı kent merkezinin yanı sıra politik kimliği nedeniyle ilçe, belde ve köylerde de çok tanınıyor. Adalet Partisi'nin Manisa'da yıllarca birinci parti olmasında Yurtseven ailesinin tanınmışlığının önemli rolü oldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.