MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN İSİM BELLİ OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2018 - 14:17, Güncelleme: 16.03.2018 - 14:17
 

MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN İSİM BELLİ OLDU

33 yıllık görevinin ardından emekli olan Recep Dernekbaş’ın yerine, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü olacak isim belli oldu.
Manisa’nın eğitim-öğretim anlamında büyük sıkıntılarının olduğunu belirten Manisalılar, her ne kadar kenti yakından tanıyan ve sorunları bilen bir Milli Eğitim Müdürü istese de, yine beklenen olmadı. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 62 yaşındaki İsmail Çetin’in, AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin’in kardeşi olduğu öğrenildi. 2015 yılında Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Manisa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Recep Dernekbaş'ın emekliye ayrılasının ardından, bir süredir boşalan koltuğa Manisa İl Milli Eğitim Müdür Vekili olarak Necmettin Okumuş görev yapıyordu. Yeni Müdür İsmail Çetin’in önümüzdeki haftalarda, Manisa’daki görevine başlaması bekleniyor. KIRIKKALE’DEKİ BİR YEREL GAZETENİN HABER SİTESİ İSE İSMAİL ÇETİN’İN GÖREVDEN AYRILMASINI ŞÖYLE DUYURDU; İSMAİL ÇETİN KİMDİR? 1956 Yılında Uşak İli Eşme ilçesinde doğdu. İlköğrenimi Uşakta, Orta tahsilini Konya’da ve Üniversite eğitimini Erzurum’da tamamladı. Manisa, Uşak ve İzmir’de çeşitli okullarda görev yaptıktan sonra 2005 yılında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine getirildi. 2007 Yılında Koordinatör Müdür Yardımcılığı ile görevlendirildi. 2012 Yılında Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı ve 2,5 yıl bu görevi yürüttükten sonra 26.06.2014 tarihinde Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve 3 çocuk babası olup, başlangıç derecesinde İngilizce ve Arapça bilmektedir.
33 yıllık görevinin ardından emekli olan Recep Dernekbaş’ın yerine, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü olacak isim belli oldu.

Manisa’nın eğitim-öğretim anlamında büyük sıkıntılarının olduğunu belirten Manisalılar, her ne kadar kenti yakından tanıyan ve sorunları bilen bir Milli Eğitim Müdürü istese de, yine beklenen olmadı. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 62 yaşındaki İsmail Çetin’in, AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin’in kardeşi olduğu öğrenildi.
2015 yılında Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Manisa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Recep Dernekbaş'ın emekliye ayrılasının ardından, bir süredir boşalan koltuğa Manisa İl Milli Eğitim Müdür Vekili olarak Necmettin Okumuş görev yapıyordu. Yeni Müdür İsmail Çetin’in önümüzdeki haftalarda, Manisa’daki görevine başlaması bekleniyor.


KIRIKKALE’DEKİ BİR YEREL GAZETENİN HABER SİTESİ İSE İSMAİL ÇETİN’İN GÖREVDEN AYRILMASINI ŞÖYLE DUYURDU;


İSMAİL ÇETİN KİMDİR?
1956 Yılında Uşak İli Eşme ilçesinde doğdu. İlköğrenimi Uşakta, Orta tahsilini Konya’da ve Üniversite eğitimini Erzurum’da tamamladı. Manisa, Uşak ve İzmir’de çeşitli okullarda görev yaptıktan sonra 2005 yılında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine getirildi. 2007 Yılında Koordinatör Müdür Yardımcılığı ile görevlendirildi. 2012 Yılında Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı ve 2,5 yıl bu görevi yürüttükten sonra 26.06.2014 tarihinde Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve 3 çocuk babası olup, başlangıç derecesinde İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.