Manisa İl Müftülüğü’nden Kadınlara ve Gençlere Özel Merkez

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 18:54, Güncelleme: 07.10.2020 - 18:54
 

Manisa İl Müftülüğü’nden Kadınlara ve Gençlere Özel Merkez

Manisa İl Müftülüğü öncülüğünde kente kazandırılan TDV Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Merkezi, gençlere ve kadınlara önemli hizmetler verecek. ETV Organizasyon'un katkılarıyla bugün açılışı gerçekleşen merkez, protokol üyelerinin beğenisini topladı.
Her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Manisa’da farklı etkinliklerle yaşandı. Bu kapsamda, Manisa İl Müftülüğü öncülüğünde, Türkiye ve Diyanet Vakfı Kadın, Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Çeşitli seminer ve kurslar aracılığı ile gençlere ve kadınlara hizmet verecek olan merkezin açılışına Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç,  Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Müftüsü Mustafa Soykök ve protokol üyeleri katıldı. "BÜTÜN PERSONELİMİZLE BİR SEFERBERLİK İÇERİSİNDEYİZ" Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök ve müftülük personelleri tarafından kapıda karşılanan protokol üyeleri, dua ve kurdele kesiminin ardından merkezi gezdi. Açılışta konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt “Türkiye’mizin dört bir köşesinde vakıf hizmetleriyle aile ve dini rehberlik bürolarımızda ailenin sağlıklı kurulması huzurla devam etmesi için bütün personelimizle bir seferberlik içerisindeyiz” dedi. "DEVLETİMİZİN İKİ HİZMETİNİ ÇOK AYRI YERE KOYMAK GEREKİYOR" İlmi ve ahlaki olgunluğun önemine değinen Vali Yaşar Karadeniz de konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Aslında bu önem milletimizin ve devletimizin geleceği ile ilgili bir önemdir. Devletimizin yürütmüş olduğu tüm kamu hizmetleri önemli ama iki hizmeti çok ayrı yere koymak gerekiyor. Birincisi Milli Eğitim Bakanlığı’nın verdiği hizmetler, diğeri de Diyanet İşleri Başkanlığı’nın vermiş olduğu hizmetler. Bu iki kurum da milletimizin geleceğini inşa eden hizmetleri ifa ediyorlar. Bu iki kurum üzerine düşen görevi ne kadar iyi ifa ederse milletimizin de geleceği o kadar parlak olacaktır” dedi. –Asude ONAR Tüm açılış hazırlıkları ETV Organizasyon tarafından yapılan TDV Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Merkezi, protokol üyelerinden tam not aldı.
Manisa İl Müftülüğü öncülüğünde kente kazandırılan TDV Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Merkezi, gençlere ve kadınlara önemli hizmetler verecek. ETV Organizasyon'un katkılarıyla bugün açılışı gerçekleşen merkez, protokol üyelerinin beğenisini topladı.

Her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Manisa’da farklı etkinliklerle yaşandı. Bu kapsamda, Manisa İl Müftülüğü öncülüğünde, Türkiye ve Diyanet Vakfı Kadın, Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Çeşitli seminer ve kurslar aracılığı ile gençlere ve kadınlara hizmet verecek olan merkezin açılışına Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç,  Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Müftüsü Mustafa Soykök ve protokol üyeleri katıldı.

"BÜTÜN PERSONELİMİZLE BİR SEFERBERLİK İÇERİSİNDEYİZ"

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök ve müftülük personelleri tarafından kapıda karşılanan protokol üyeleri, dua ve kurdele kesiminin ardından merkezi gezdi. Açılışta konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt “Türkiye’mizin dört bir köşesinde vakıf hizmetleriyle aile ve dini rehberlik bürolarımızda ailenin sağlıklı kurulması huzurla devam etmesi için bütün personelimizle bir seferberlik içerisindeyiz” dedi.

"DEVLETİMİZİN İKİ HİZMETİNİ ÇOK AYRI YERE KOYMAK GEREKİYOR"

İlmi ve ahlaki olgunluğun önemine değinen Vali Yaşar Karadeniz de konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Aslında bu önem milletimizin ve devletimizin geleceği ile ilgili bir önemdir. Devletimizin yürütmüş olduğu tüm kamu hizmetleri önemli ama iki hizmeti çok ayrı yere koymak gerekiyor. Birincisi Milli Eğitim Bakanlığı’nın verdiği hizmetler, diğeri de Diyanet İşleri Başkanlığı’nın vermiş olduğu hizmetler. Bu iki kurum da milletimizin geleceğini inşa eden hizmetleri ifa ediyorlar. Bu iki kurum üzerine düşen görevi ne kadar iyi ifa ederse milletimizin de geleceği o kadar parlak olacaktır” dedi. –Asude ONAR

Tüm açılış hazırlıkları ETV Organizasyon tarafından yapılan TDV Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Merkezi, protokol üyelerinden tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.