Manisa Müftülüğünden kitap bağışı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2021 - 15:09, Güncelleme: 27.11.2021 - 15:09
 

Manisa Müftülüğünden kitap bağışı

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan oluşan eserleri Manisa Yeşil Kitap Kahve'ye bağışladı.
Yeşilay yeşil kitap kahvesine ziyarette bulunan Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök ve bağımlılık koordinatörleri, Yeşilay Bölge Koordinatörü Salih Fulcun ile görüşerek beraberlerinde getirdikleri kitapları kütüphaneye hediye etti.    Yapılan ziyarette ayrıca paydaş iki kurumun işbirliği içinde yeni yapacakları projeler hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 
Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan oluşan eserleri Manisa Yeşil Kitap Kahve'ye bağışladı.

Yeşilay yeşil kitap kahvesine ziyarette bulunan Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök ve bağımlılık koordinatörleri, Yeşilay Bölge Koordinatörü Salih Fulcun ile görüşerek beraberlerinde getirdikleri kitapları kütüphaneye hediye etti. 

  Yapılan ziyarette ayrıca paydaş iki kurumun işbirliği içinde yeni yapacakları projeler hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.