Manisa OSB Küresel Salgına Rağmen Büyümeye Devam Ediyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2021 - 17:11, Güncelleme: 28.02.2021 - 17:11
 

Manisa OSB Küresel Salgına Rağmen Büyümeye Devam Ediyor

Türkiye’nin en gelişmiş organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sait C. Türek, Manisa OSB’nin 2020küresel salgınına rağmen büyümeye devam ettiğini açıkladı.
Tüm dünya olarak çok zorlu bir dönemden geçildiğini, fakat hem ülke hem de bölge olarak zorlu sürecin başarı ile yönetildiğini vurgulayan Başkan Türek, 2021’in tüm dünyaya iyi gelecek güzel gelişmeler getirmesini beklediklerini ifade etti. 2020’nin herkesin öngörülerinin çok dışında bir yıl olduğunu belirten Türek, “COVID 19, yatırımcıdan işletmeciye, çalışandan tüketiciye herkesin dünyasını derinden etkiledi. Hiç beklenmedik bir şekilde gelip hayatlarımızı tamamen değiştiren virüsten sosyal hayatlar kadar iş hayatı da etkilendi.” dedi. ÜRETİM KESİNTİSİZ DEVAM ETTİ Manisa OSB olarak da bu sürecin koordineli bir şekilde ve başarı ile yönetildiğini belirten Türek, “Manisa OSB’de üretim kesintisiz devam etti ve sanayinin çarkları hiç durmadan döndü. Her şeyden önce tüm kademelerdeki çalışanlarımızın sağlığını korumak öncelikli hedefimizdi. Zira 2020 sağlığımızın değerini en iyi anladığımız yıllardan biri oldu. Bu bilinçle işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık.”dedi. 61 MİLYON 505 MİLYON DOLARLIK YATIRIM Tüm zorlu koşullara rağmen Manisa OSB olarak büyümeye devam ettiklerini belirten Türek, “Pandemiye karşı verdiğimiz bu başarılı mücadelemizin sonucunda istihdamımız yüzde 9 arttı. 2020 yılında 5 yeni firmaya arsa tahsisimiz gerçekleşti. Öngörülen toplam yatırım tutarımız ise 61 milyon 505 milyon dolar” dedi. “DÖNÜŞÜME ÖNCÜLÜK EDECEĞİZ” Büyüme, istihdam, ihracat alanlarında, 2021’de de artışla süreceğini belirten Türek, yeni yatırımlar ile öncü OSB olmaya devam edeceklerini ifade etti. Sosyal sorumluluk ve çevreye duyarlılığın Manisa OSB’nin en önemli değerleri arasında yer aldığını ifade eden Türek, bölgenin gurur kaynağı olan projesi Zeki Yaşam Merkezi’ni 2021’de bir adım ileri taşıyacaklarını belirtti. Manisa OSB’nin, halihazırda 11 milyon m2‘lik alan üzerinde, 200‘ü aşkın faal firma ve toplam 60.000çalışanı ile üretim faaliyetine devam ettiğini belirten Türek, “Bu yıl da yenilikçi çalışmalar ile ülkemizi geleceğe taşıyacak dönüşüme öncülük edeceğiz.” dedi.
Türkiye’nin en gelişmiş organize sanayi bölgeleri arasında bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sait C. Türek, Manisa OSB’nin 2020küresel salgınına rağmen büyümeye devam ettiğini açıkladı.

Tüm dünya olarak çok zorlu bir dönemden geçildiğini, fakat hem ülke hem de bölge olarak zorlu sürecin başarı ile yönetildiğini vurgulayan Başkan Türek, 2021’in tüm dünyaya iyi gelecek güzel gelişmeler getirmesini beklediklerini ifade etti. 2020’nin herkesin öngörülerinin çok dışında bir yıl olduğunu belirten Türek, “COVID 19, yatırımcıdan işletmeciye, çalışandan tüketiciye herkesin dünyasını derinden etkiledi. Hiç beklenmedik bir şekilde gelip hayatlarımızı tamamen değiştiren virüsten sosyal hayatlar kadar iş hayatı da etkilendi.” dedi.

ÜRETİM KESİNTİSİZ DEVAM ETTİ

Manisa OSB olarak da bu sürecin koordineli bir şekilde ve başarı ile yönetildiğini belirten Türek, “Manisa OSB’de üretim kesintisiz devam etti ve sanayinin çarkları hiç durmadan döndü. Her şeyden önce tüm kademelerdeki çalışanlarımızın sağlığını korumak öncelikli hedefimizdi. Zira 2020 sağlığımızın değerini en iyi anladığımız yıllardan biri oldu. Bu bilinçle işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık.”dedi.

61 MİLYON 505 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Tüm zorlu koşullara rağmen Manisa OSB olarak büyümeye devam ettiklerini belirten Türek, “Pandemiye karşı verdiğimiz bu başarılı mücadelemizin sonucunda istihdamımız yüzde 9 arttı. 2020 yılında 5 yeni firmaya arsa tahsisimiz gerçekleşti. Öngörülen toplam yatırım tutarımız ise 61 milyon 505 milyon dolar” dedi.

DÖNÜŞÜME ÖNCÜLÜK EDECEĞİZ”

Büyüme, istihdam, ihracat alanlarında, 2021’de de artışla süreceğini belirten Türek, yeni yatırımlar ile öncü OSB olmaya devam edeceklerini ifade etti. Sosyal sorumluluk ve çevreye duyarlılığın Manisa OSB’nin en önemli değerleri arasında yer aldığını ifade eden Türek, bölgenin gurur kaynağı olan projesi Zeki Yaşam Merkezi’ni 2021’de bir adım ileri taşıyacaklarını belirtti. Manisa OSB’nin, halihazırda 11 milyon m2‘lik alan üzerinde, 200‘ü aşkın faal firma ve toplam 60.000çalışanı ile üretim faaliyetine devam ettiğini belirten Türek, “Bu yıl da yenilikçi çalışmalar ile ülkemizi geleceğe taşıyacak dönüşüme öncülük edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.