Manisa OSB Z.E.K.İ.YAŞAM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2017 - 09:44, Güncelleme: 07.11.2017 - 09:44
 

Manisa OSB Z.E.K.İ.YAŞAM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz Cuma günü Manisa’da bir dizi açılışlar gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Manisa’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen ‘Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Bakan Kaya, proje kapsamında sanayi bölgesinde istihdam edilen zihinsel engelli bireylerle bir araya geldi. Bakan Sayan’ın her öğrenci ile tek tek sohbet ettiği ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.
HABER ASUDE ONAR Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde,Şubat 2017’de faaliyete başlanan Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri  Z.E.K.İ’de; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, MOSB’da bulunan ve bu projeye öncülük eden Teleset, Standart Profil, Vestel ve BoschTermoteknik’in  bünyesinde çalışan 34 zihinsel engelli birey ile bir araya geldi .Manisa OSB Bölge Müdürü Funda Karaboran’dan bilgi alan  Bakan Kaya; engelli bireylerin hayata kazandırılması yönünde geliştirilen bu tür kaliteli projelerin her zaman arkasında olduklarını belirtti ve başta Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik etti. Bakan Kaya’ya Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ eşlik ederken; ziyarette Türek’in yanı sıra, MOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Sarıgözoğlu, Sarıgözoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Sarıgözoğlu, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık Danışmanı Nihat Akyol, Bölge Müdürü Funda Karaboran  Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ve Korumalı İşyerleri firma temsilcileri hazır bulundu.   CUMHURBAŞKANI HEDİYE GÖNDERDİ Z.E.K.İ Projesi ile istihdam sağlayan zihinsel engelli bireyleri ziyaret eden Bakan Kaya’nın bir de sürprizi  vardı. MOSB bünyesinde bulunan bir fabrikada düzenlenen programa katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adına getirilen hediye paketleri, yaşam merkezinde görülmeye değer kareler oluşturdu.   BAKAN KAYA’YA ŞARKI SÖYLEDİLER Ziyaretin ardından Z.E.K.İ Yaşam Merkezi’nden ayrılmak üzere makam aracına yönelen Bakan Kaya, şarkı söylemek isteyen gençleri de kırmadı, kendilerini dinledi ve onları tebrik etti. PROJE BARCELONA’DA ‘TAÇLANDIRILMIŞTI’ Manisa Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde hayata geçirilen Z.E.K.İ geçtiğimiz ekim ayında 3 bin 900 proje arasından sıyrılarak Barcelona’da düzenlenen 14. Stevie Uluslar arası İş Ödülleri’ne layık görülerek Manisa’ya ‘Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı’ kategorisinde gümüş ödül getirdi.       ​    
Geçtiğimiz Cuma günü Manisa’da bir dizi açılışlar gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Manisa’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen ‘Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Bakan Kaya, proje kapsamında sanayi bölgesinde istihdam edilen zihinsel engelli bireylerle bir araya geldi. Bakan Sayan’ın her öğrenci ile tek tek sohbet ettiği ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.
HABER
ASUDE ONAR



Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde,Şubat 2017’de faaliyete başlanan Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri  Z.E.K.İ’de; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, MOSB’da bulunan ve bu projeye öncülük eden Teleset, Standart Profil, Vestel ve BoschTermoteknik’in  bünyesinde çalışan 34 zihinsel engelli birey ile bir araya geldi .Manisa OSB Bölge Müdürü Funda Karaboran’dan bilgi alan  Bakan Kaya; engelli bireylerin hayata kazandırılması yönünde geliştirilen bu tür kaliteli projelerin her zaman arkasında olduklarını belirtti ve başta Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik etti. Bakan Kaya’ya Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ eşlik ederken; ziyarette Türek’in yanı sıra, MOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Sarıgözoğlu, Sarıgözoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Sarıgözoğlu, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık Danışmanı Nihat Akyol, Bölge Müdürü Funda Karaboran  Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ve Korumalı İşyerleri firma temsilcileri hazır bulundu.
 


CUMHURBAŞKANI HEDİYE GÖNDERDİ
Z.E.K.İ Projesi ile istihdam sağlayan zihinsel engelli bireyleri ziyaret eden Bakan Kaya’nın bir de sürprizi  vardı. MOSB bünyesinde bulunan bir fabrikada düzenlenen programa katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adına getirilen hediye paketleri, yaşam merkezinde görülmeye değer kareler oluşturdu.


 
BAKAN KAYA’YA ŞARKI SÖYLEDİLER
Ziyaretin ardından Z.E.K.İ Yaşam Merkezi’nden ayrılmak üzere makam aracına yönelen Bakan Kaya, şarkı söylemek isteyen gençleri de kırmadı, kendilerini dinledi ve onları tebrik etti.



PROJE BARCELONA’DA ‘TAÇLANDIRILMIŞTI’
Manisa Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde hayata geçirilen Z.E.K.İ geçtiğimiz ekim ayında 3 bin 900 proje arasından sıyrılarak Barcelona’da düzenlenen 14. Stevie Uluslar arası İş Ödülleri’ne layık görülerek Manisa’ya ‘Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı’ kategorisinde gümüş ödül getirdi.
 
 
 




 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.