MANİSA SAĞLIK-SEN’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2019 - 16:21, Güncelleme: 29.11.2019 - 16:21
 

MANİSA SAĞLIK-SEN’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK

Sağlık-Sen Manisa Şubesi bünyesinde oluşturulan ve Türkiye’de STK tarafından oluşturulmasıyla bir ilk olan Şehit Yakını ve Gazi Memurlar Komisyonu düzenlenen törenle basına tanıtıldı.
Sağlık-Sen Manisa Şubesi bünyesinde Şehit Yakını ve Gazi Memurlar Komisyonu kuruldu. Kurulan komisyon ile şehit yakınları ve gazi memurlarının sağlık kurumlarında karşılaştıkları sorunlara hızlı çözüm üretilmesi hedefleniyor. Komisyonun tanıtım toplantısında konuşan Sağlık-Sen Manisa Şubesi Şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonu Başkanı Yusuf Kıyışkan, “Yedi kişiden oluşan komisyonumuzun bir diğer amacı da rutinin dışına çıkarak anlamlı etkinlikler düzenleyerek şehitlerimiz ve gazilerimizin hatıralarına sahip çıkmaktır” dedi. “BİZ ONLARIN ELİ AYAĞI OLALIM YETER” Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgatoğlu ise; “Bugün burada şehit oğulları olarak, şehitlerimize bu anlamda verdiğimiz sözü tuttuğumuzu ifade etmiş oluyoruz. Boynumuzun borcu olan bir görevi de yerine getiriyoruz.” diye konuştu. “YALNIZ HİSSETMEYECEĞİZ” Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Gazi Ümit Taydaş da, Sağlık-Sen tarafından kurulan Şehit Yakını ve Gazi Memurlar Komisyonuyla kendilerini yalnız hissetmeyeceklerini belirtti.-Özlem ŞAHİN  
Sağlık-Sen Manisa Şubesi bünyesinde oluşturulan ve Türkiye’de STK tarafından oluşturulmasıyla bir ilk olan Şehit Yakını ve Gazi Memurlar Komisyonu düzenlenen törenle basına tanıtıldı.

Sağlık-Sen Manisa Şubesi bünyesinde Şehit Yakını ve Gazi Memurlar Komisyonu kuruldu. Kurulan komisyon ile şehit yakınları ve gazi memurlarının sağlık kurumlarında karşılaştıkları sorunlara hızlı çözüm üretilmesi hedefleniyor. Komisyonun tanıtım toplantısında konuşan Sağlık-Sen Manisa Şubesi Şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonu Başkanı Yusuf Kıyışkan, “Yedi kişiden oluşan komisyonumuzun bir diğer amacı da rutinin dışına çıkarak anlamlı etkinlikler düzenleyerek şehitlerimiz ve gazilerimizin hatıralarına sahip çıkmaktır” dedi.

“BİZ ONLARIN ELİ AYAĞI OLALIM YETER”

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgatoğlu ise; “Bugün burada şehit oğulları olarak, şehitlerimize bu anlamda verdiğimiz sözü tuttuğumuzu ifade etmiş oluyoruz. Boynumuzun borcu olan bir görevi de yerine getiriyoruz.” diye konuştu.

“YALNIZ HİSSETMEYECEĞİZ”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Gazi Ümit Taydaş da, Sağlık-Sen tarafından kurulan Şehit Yakını ve Gazi Memurlar Komisyonuyla kendilerini yalnız hissetmeyeceklerini belirtti.-Özlem ŞAHİN
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.