MANİSA SİR WİNSTON'DA!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2017 - 12:08, Güncelleme: 13.01.2017 - 12:08
 

MANİSA SİR WİNSTON'DA!

Sabah kahvaltılı toplantıya gelen de var, öğlen zengin sulu yemek menüsüne, akşam pizzalı, orta şekerli kahveli dedikodu seansına da. Sir Winston Manisa'nın gerek spor, gerek siyasi, gerekse bürokrasi olmak üzere bir çok ünlü ismini konuk ediyor.
Müşterilerine ev rahatlığı sunan Sir Winston Cafe'de birbirinden eşsiz lezzetler müşterilerin imkanına sunuluyor. Uncubozköy'de sabah kahvaltısıyla kapılarını aralayan Sir Winston, öğlen birbirinden lezzetli sulu yemekler ve pizzalarla, akşamları ise çikolata ve meyvelerin buluştuğu pastalar, birbirinden güzel kahve çeşitleri ve içecekleriyle lezzet tutkunlarını ağırlıyor. ÜNLÜ İSİMLER BURADA! Kısa bir süre içerisinde Manisa'nın her kesiminin beğenisini toplayan Sir Winston, Ünlü futbolcu Özer Hurmacı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı' nın yıldızı Pınar Motur, Manisaspor' un Kongo' lu futbolcusu Costantin Bakaki, Voleybol' un yıldızları Khat Bell ve Jessica Rivero, Akhisar Belediyespor' lu Ünlü futbolcu Serdar Kesimal, Manisasporlu futbolcu Mertan Caner Öztürk, Manisaspor' lu Micheal Eneramo, Akhisar Belediyespor' un başarılı kalecisi Fatih Öztürk, Turgutluspor Futbol A Takımı Teknik Direktörü Hakan Şapçı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Eski Başkanı İş Adamı Cenk Ergün gibi bir çok ünlü ismi ağırladı.  AKAN:"NE MUTLU BİZE" Manisa'ya açılalı henüz 6 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen; ilin Spor, Siyaset ve önde gelen İş Adamlarına ev sahipliği yapmayı başaran Sir Winston Manisa' nın sahibi iş adamı Tufan Akan yaptığı açıklamada; Manisa'ya açılalı kısa bir süre olmasına rağmen, sanki yıllardır buradaymışız gibi insanlar bizi benimsedi. Manisalıya ve ilimizde görev yapan yani sonradan Manisalı olan tüm misafirlerimize hizmet etmekten, onları buradan mutlu göndermekten çok keyif alıyoruz. Burada bizim verdiğimiz hizmet kalitesi ve firmanın yani Sir Winston'ın marka gücünün de öneminin farkındayız. Doğru marka ve kaliteli hizmeti bir araya getirmeye çalıştık. Başarılı olabilirsek ne mutlu bize" dedi.
Sabah kahvaltılı toplantıya gelen de var, öğlen zengin sulu yemek menüsüne, akşam pizzalı, orta şekerli kahveli dedikodu seansına da. Sir Winston Manisa'nın gerek spor, gerek siyasi, gerekse bürokrasi olmak üzere bir çok ünlü ismini konuk ediyor.
Müşterilerine ev rahatlığı sunan Sir Winston Cafe'de birbirinden eşsiz lezzetler müşterilerin imkanına sunuluyor. Uncubozköy'de sabah kahvaltısıyla kapılarını aralayan Sir Winston, öğlen birbirinden lezzetli sulu yemekler ve pizzalarla, akşamları ise çikolata ve meyvelerin buluştuğu pastalar, birbirinden güzel kahve çeşitleri ve içecekleriyle lezzet tutkunlarını ağırlıyor.

ÜNLÜ İSİMLER BURADA!

Kısa bir süre içerisinde Manisa'nın her kesiminin beğenisini toplayan Sir Winston, Ünlü futbolcu Özer Hurmacı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı' nın yıldızı Pınar Motur, Manisaspor' un Kongo' lu futbolcusu Costantin Bakaki, Voleybol' un yıldızları Khat Bell ve Jessica Rivero, Akhisar Belediyespor' lu Ünlü futbolcu Serdar Kesimal, Manisasporlu futbolcu Mertan Caner Öztürk, Manisaspor' lu Micheal Eneramo, Akhisar Belediyespor' un başarılı kalecisi Fatih Öztürk, Turgutluspor Futbol A Takımı Teknik Direktörü Hakan Şapçı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Eski Başkanı İş Adamı Cenk Ergün gibi bir çok ünlü ismi ağırladı. 

AKAN:"NE MUTLU BİZE"

Manisa'ya açılalı henüz 6 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen; ilin Spor, Siyaset ve önde gelen İş Adamlarına ev sahipliği yapmayı başaran Sir Winston Manisa' nın sahibi iş adamı Tufan Akan yaptığı açıklamada; Manisa'ya açılalı kısa bir süre olmasına rağmen, sanki yıllardır buradaymışız gibi insanlar bizi benimsedi. Manisalıya ve ilimizde görev yapan yani sonradan Manisalı olan tüm misafirlerimize hizmet etmekten, onları buradan mutlu göndermekten çok keyif alıyoruz. Burada bizim verdiğimiz hizmet kalitesi ve firmanın yani Sir Winston'ın marka gücünün de öneminin farkındayız. Doğru marka ve kaliteli hizmeti bir araya getirmeye çalıştık. Başarılı olabilirsek ne mutlu bize" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.