MANİSA SÜMERPARK’LA CANLANACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2018 - 10:58, Güncelleme: 06.01.2018 - 10:58
 

MANİSA SÜMERPARK’LA CANLANACAK

Uzun yıllardır atıl durumda olan Sümerbank arazisi Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut alanda başlattığı proje ile yeniden can buluyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada yapılan çalışmaları incelerken; hiçbir ağaca zarar verilmediğine dikkat çekti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sümerbank arazisinde yapımına başladığını Sümerpark Rekreasyon Alanı’nda inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu ile birlikte mevcut alanda yürütülen çalışmaları inceledi. Projede bulunan tüm alanları inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Ergün, çalışmaların tamamlanmasıyla atıl alanın modern bir sosyal alana dönüşeceğini belirtti. HİÇBİR AĞACA ZARAR VERİLMEDİ Doğa ve çevreye hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Başkan Cengiz Ergün,"Sümerbank arazisinde yapımına başladığımız projemizde hiçbir ağaca zarar vermedik. Çalışmaların tamamlanmasıyla Sümerpark Rekreasyon Alanı, yeşiliyle de Manisalıların nefes alabilecekleri bir alan olacak” dedi. SOSYAL DONATI ALANLARIYLA KEYİFLİ ANLAR YAŞANACAK Spor sahalarından, sosyal donatı alanlarına kadar Manisalıların keyifle vakit geçirebilmesi için projede tüm detayların düşünüldüğünü belirten Ergün şunları söyledi: ”Peyzaj uygulamaları, alanda bulunan ağaçları ile yemyeşil bir görünümde olacak olan Sümerpark Rekreasyon Alanı’nda vatandaşlarımız keyifle sporlarını yapacak. Bu anlamda mevcut alana futbol, basketbol, voleybol, pentatlon sahası, fitness salonu, ve tenis kort yaparak vatandaşlarımızın dilediği sporu yapmalarını sağlıyoruz. Bunun yanı sıra projemizde yer alan hamam, buhar odası, masaj salonu ve sauna da Manisalı vatandaşlarımız günün stresini atacak.” –Haber Merkezi  
Uzun yıllardır atıl durumda olan Sümerbank arazisi Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut alanda başlattığı proje ile yeniden can buluyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, burada yapılan çalışmaları incelerken; hiçbir ağaca zarar verilmediğine dikkat çekti.


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sümerbank arazisinde yapımına başladığını Sümerpark Rekreasyon Alanı’nda inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu ile birlikte mevcut alanda yürütülen çalışmaları inceledi. Projede bulunan tüm alanları inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Ergün, çalışmaların tamamlanmasıyla atıl alanın modern bir sosyal alana dönüşeceğini belirtti.



HİÇBİR AĞACA ZARAR VERİLMEDİ
Doğa ve çevreye hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Başkan Cengiz Ergün,"Sümerbank arazisinde yapımına başladığımız projemizde hiçbir ağaca zarar vermedik. Çalışmaların tamamlanmasıyla Sümerpark Rekreasyon Alanı, yeşiliyle de Manisalıların nefes alabilecekleri bir alan olacak” dedi.



SOSYAL DONATI ALANLARIYLA KEYİFLİ ANLAR YAŞANACAK
Spor sahalarından, sosyal donatı alanlarına kadar Manisalıların keyifle vakit geçirebilmesi için projede tüm detayların düşünüldüğünü belirten Ergün şunları söyledi: ”Peyzaj uygulamaları, alanda bulunan ağaçları ile yemyeşil bir görünümde olacak olan Sümerpark Rekreasyon Alanı’nda vatandaşlarımız keyifle sporlarını yapacak. Bu anlamda mevcut alana futbol, basketbol, voleybol, pentatlon sahası, fitness salonu, ve tenis kort yaparak vatandaşlarımızın dilediği sporu yapmalarını sağlıyoruz. Bunun yanı sıra projemizde yer alan hamam, buhar odası, masaj salonu ve sauna da Manisalı vatandaşlarımız günün stresini atacak.” –Haber Merkezi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.