MANİSA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2020 - 18:13, Güncelleme: 25.03.2020 - 18:13
 

MANİSA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Pençe 3 harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit düştü. Şehitlerden birisinin Manisa Kula Nüfusuna kayıtlı olan 6. Komando Tugayı Şırnak’ta birliğine bağlı olarak görev yapan Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya olduğu açıklandı.
Pençe 3 harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 2 Askerimiz Şehit oldu. Şehitlerimizin memleketleri Manisa ve Şanlı Urfa olarak açıklandı. Şehitlerden birisinin Manisa Kula Nüfusuna kayıtlı olan 6. Komando Tugayı Şırnak’ta birliğine bağlı olarak görev yapan Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya olduğu belirtildi. Şehidin anne ve babası Ümmü-İbrahim Karakaya çiftinin Turgutlu ilçesinde oturduğu belirtildi. Acı habeer aileye ulaştırıldı.  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-3 harekat bölgesindeki operasyonlar kapsamında Irak’ın kuzeyinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya’nın Manisa’daki ailesine şehadet haberi ulaştırıldı. Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Garnizon komutanı Albay Kenan Peşternik, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve resmi daire yetkilileri, şehit Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya’nın Selvilitepe mahallesi Gözde sokakta ikamet eden, babası İbrahim ve annesi Ümmü Karakaya’ya acı haberi verdi. OKULU BAŞARIYLA BİTİRMİŞTİ  Askerlik görevine başlamadan önce Meslek Lisesindeki eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayan 22 Yaşındaki şehidimiz Onur Karakaya’nın bekar olduğu cenazesinin ise Turgutlu’da yaşayan ailesine tesliminden sonra kararlaştırılacağı belirtildi. ANNE VE BABAYA GEREKEN DESTEK VERİLECEK   Öte yanda da Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Murat Konan ise şehit Onur Karakaya’nın Turgutlu SelviTepe Mahallesinde oturan anne ve babası İbrahim-Ümmü Karakaya çiftine gerekli desteğin verilmesi için Turgutlu ilçesindeki birimlerini görevlendirdiklerini söyledi.  
Pençe 3 harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit düştü. Şehitlerden birisinin Manisa Kula Nüfusuna kayıtlı olan 6. Komando Tugayı Şırnak’ta birliğine bağlı olarak görev yapan Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya olduğu açıklandı.
Pençe 3 harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 2 Askerimiz Şehit oldu. Şehitlerimizin memleketleri Manisa ve Şanlı Urfa olarak açıklandı. Şehitlerden birisinin Manisa Kula Nüfusuna kayıtlı olan 6. Komando Tugayı Şırnak’ta birliğine bağlı olarak görev yapan Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya olduğu belirtildi. Şehidin anne ve babası Ümmü-İbrahim Karakaya çiftinin Turgutlu ilçesinde oturduğu belirtildi. Acı habeer aileye ulaştırıldı.  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-3 harekat bölgesindeki operasyonlar kapsamında Irak’ın kuzeyinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya’nın Manisa’daki ailesine şehadet haberi ulaştırıldı. Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Garnizon komutanı Albay Kenan Peşternik, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve resmi daire yetkilileri, şehit Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya’nın Selvilitepe mahallesi Gözde sokakta ikamet eden, babası İbrahim ve annesi Ümmü Karakaya’ya acı haberi verdi.


OKULU BAŞARIYLA BİTİRMİŞTİ 

Askerlik görevine başlamadan önce Meslek Lisesindeki eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayan 22 Yaşındaki şehidimiz Onur Karakaya’nın bekar olduğu cenazesinin ise Turgutlu’da yaşayan ailesine tesliminden sonra kararlaştırılacağı belirtildi.

ANNE VE BABAYA GEREKEN DESTEK VERİLECEK  

Öte yanda da Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Murat Konan ise şehit Onur Karakaya’nın Turgutlu SelviTepe Mahallesinde oturan anne ve babası İbrahim-Ümmü Karakaya çiftine gerekli desteğin verilmesi için Turgutlu ilçesindeki birimlerini görevlendirdiklerini söyledi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.