Manisa yeni bir baraja daha kavuştu

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2021 - 15:05, Güncelleme: 02.12.2021 - 15:05
 

Manisa yeni bir baraja daha kavuştu

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'nın Demirci ilçesinde yapılan ve 1000 dekar araziyi borulu-basınçlı sistem ile sulayacak Güveli Barajı tamamlandı.
DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'ya yeni bir baraj kazandırıldı. Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımı tamamlanan Güveli Barajı, temelden yüksekliği 31 metre olarak inşa edilirken 690 bin metreküp depolama kapasitesine sahip. 1000 dekar araziyi borulu-basınçlı sistem ile sulayacak Güveli Barajı bölge çiftçisine 2021 rakamlarıyla yılda yaklaşık 2 milyon 290 bin lira daha fazla kazandıracak.    Baraj hakkında açıklamalarda bulunan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, "Güveli Barajı’nda gövde dolgusu, dolusavak ve vana odası imalatları tamamlandı. Güveli Barajı zaten 2021 yılı performans hedeflerimiz arasındaydı. 1 ay önceden çalışmaları tamamlayarak telefonda sohbet hattı su tuttuk. Manisa’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'nın Demirci ilçesinde yapılan ve 1000 dekar araziyi borulu-basınçlı sistem ile sulayacak Güveli Barajı tamamlandı.

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'ya yeni bir baraj kazandırıldı. Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımı tamamlanan Güveli Barajı, temelden yüksekliği 31 metre olarak inşa edilirken 690 bin metreküp depolama kapasitesine sahip. 1000 dekar araziyi borulu-basınçlı sistem ile sulayacak Güveli Barajı bölge çiftçisine 2021 rakamlarıyla yılda yaklaşık 2 milyon 290 bin lira daha fazla kazandıracak. 

  Baraj hakkında açıklamalarda bulunan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, "Güveli Barajı’nda gövde dolgusu, dolusavak ve vana odası imalatları tamamlandı. Güveli Barajı zaten 2021 yılı performans hedeflerimiz arasındaydı. 1 ay önceden çalışmaları tamamlayarak telefonda sohbet hattı su tuttuk. Manisa’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.