MANİSA'YI RAHATLATACAK KAVŞAK 10 GÜN SONRA AÇILIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2018 - 10:32, Güncelleme: 08.01.2018 - 10:32
 

MANİSA'YI RAHATLATACAK KAVŞAK 10 GÜN SONRA AÇILIYOR

 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımında sona gelinen Öğretmenevi Kavşak Projesi’ni inceledi. Tüm ekiplerin bölgede çalışma yürüttüğünü ve teyakkuz halinde olduğunu belirten Başkan Ergün, hava şartlarının elverişli olması durumunda 10 gün içinde kavşağın trafiğe açılacağını müjdeledi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesinin kent merkezindeki trafik sıkışıklığını en aza indirgemek amacıyla hayata geçirdiği Öğretmenevi Kavşak Projesi çalışmalarında sona gelindi. Devam eden çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yerinde inceledi. Başkan Ergün’e incelemeleri esnasında Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir ile Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek de eşlik etti. Tüm çalışma alanını en ince ayrıntısına kadar gezen Başkan Ergün, çalışmaların hızlandırılması adına talimatlar verdi. Yapılan çalışmalar ve projenin geldiği nokta hakkında bilgi veren Başkan Ergün, “Bütün ekiplerimizle beraber Kent Estetiğimizle beraber bütün çalışmalarımızı önümüzdeki haftaya kadar tamamlamayı düşünüyoruz. Toprak serimleri, aydınlatmalar bittikten sonra havaların müsait olması durumunda son kat sıcak asfalt atımlarını tamamlama noktasında olacağız. Yani bir hafta, 10 günlük bir çalışma söz konusu. Öğretmenevi’nin ön tarafında mahkemesi devam eden bir kamulaştırma davası var. Mahkeme bilirkişi atayarak ayın 15’ine erteledi mahkemeyi. Mahkeme kararı netleştikten sonra o alanın da açılarak, mevcut kavşağımız açılma noktasına gelmiş olacak. Bütün ekiplerimiz burada çalışıyor. Kent Estetiği, Çevre Koruma, Fen İşleri ekiplerimiz burada. Teyakkuz halindeyiz. Ben de son çalışmayı görmek üzere buraya geldim. Umut ediyorum 1 hafta veya 10 gün içinde hava müsait olduğu takdirde inşallah burasını Manisa’mıza kazandıracağız” diye konuştu. İncelemeler sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmeyen Başkan Ergün, Manisalılarla sohbet etme fırsatı da buldu.  
 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımında sona gelinen Öğretmenevi Kavşak Projesi’ni inceledi. Tüm ekiplerin bölgede çalışma yürüttüğünü ve teyakkuz halinde olduğunu belirten Başkan Ergün, hava şartlarının elverişli olması durumunda 10 gün içinde kavşağın trafiğe açılacağını müjdeledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesinin kent merkezindeki trafik sıkışıklığını en aza indirgemek amacıyla hayata geçirdiği Öğretmenevi Kavşak Projesi çalışmalarında sona gelindi. Devam eden çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yerinde inceledi. Başkan Ergün’e incelemeleri esnasında Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir ile Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek de eşlik etti. Tüm çalışma alanını en ince ayrıntısına kadar gezen Başkan Ergün, çalışmaların hızlandırılması adına talimatlar verdi.



Yapılan çalışmalar ve projenin geldiği nokta hakkında bilgi veren Başkan Ergün, “Bütün ekiplerimizle beraber Kent Estetiğimizle beraber bütün çalışmalarımızı önümüzdeki haftaya kadar tamamlamayı düşünüyoruz. Toprak serimleri, aydınlatmalar bittikten sonra havaların müsait olması durumunda son kat sıcak asfalt atımlarını tamamlama noktasında olacağız. Yani bir hafta, 10 günlük bir çalışma söz konusu. Öğretmenevi’nin ön tarafında mahkemesi devam eden bir kamulaştırma davası var. Mahkeme bilirkişi atayarak ayın 15’ine erteledi mahkemeyi. Mahkeme kararı netleştikten sonra o alanın da açılarak, mevcut kavşağımız açılma noktasına gelmiş olacak. Bütün ekiplerimiz burada çalışıyor. Kent Estetiği, Çevre Koruma, Fen İşleri ekiplerimiz burada. Teyakkuz halindeyiz. Ben de son çalışmayı görmek üzere buraya geldim. Umut ediyorum 1 hafta veya 10 gün içinde hava müsait olduğu takdirde inşallah burasını Manisa’mıza kazandıracağız” diye konuştu. İncelemeler sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmeyen Başkan Ergün, Manisalılarla sohbet etme fırsatı da buldu.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.