Manisa Yunusemre'de daire satılıktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 16:43, Güncelleme: 11.03.2022 - 16:43
 

Manisa Yunusemre'de daire satılıktır

Manisa İl, Yunusemre İlçe, 2036 Ada, 15 Parsel, TOPÇUASIM Mahalle/Köy, 4 Nolu Bağımsız Bölüm Dairenin dış giriş kapısı çelik kapıdır. Daire 3 oda, salon, mutfak, wc, hol ve banyo müştemilattan oluşmaktadır. Arka ve ön cephede iki balkon vardır. Daire iç kapıları ahşap kapı olarak yapılmıştır. Pencere doğramaları pvc doğramadır. Odalar, salon ve mutfak hol ve balkonlarda yer döşemesi seramik olarak yapılmıştır. Tavan ve duvarlar alçı sıvalı üzeri plastik boyalıdır. Banyo, wc duvarları tavana kadar fayans kaplıdır. Mutfak hazır mutfak olarak yapılmıştır. Daire doğalgaz ile ısıtılmaktadır. Elektrik ve suyu mevcuttur. Daire net kullanım alanı 110 m2'dir. Bina kullanım süresi 14 yıldır. Taşınmaz çarşı merkezine, alışveriş ve semt pazarına; kamu kurum ve kuruluşlarına yürüme mesafesindedir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 26/04/2022 günü, saat 14:00  ve  26/05/2022 günü saat 14:00 Mezat Salonu (182 Nolu) - Adalet Sarayı Zemin Kat No:182 YUNUSEMRE / MANİSA  gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Manisa İl, Yunusemre İlçe, 2036 Ada, 15 Parsel, TOPÇUASIM Mahalle/Köy, 4 Nolu Bağımsız Bölüm Dairenin dış giriş kapısı çelik kapıdır. Daire 3 oda, salon, mutfak, wc, hol ve banyo müştemilattan oluşmaktadır. Arka ve ön cephede iki balkon vardır. Daire iç kapıları ahşap kapı olarak yapılmıştır. Pencere doğramaları pvc doğramadır. Odalar, salon ve mutfak hol ve balkonlarda yer döşemesi seramik olarak yapılmıştır. Tavan ve duvarlar alçı sıvalı üzeri plastik boyalıdır. Banyo, wc duvarları tavana kadar fayans kaplıdır. Mutfak hazır mutfak olarak yapılmıştır. Daire doğalgaz ile ısıtılmaktadır. Elektrik ve suyu mevcuttur. Daire net kullanım alanı 110 m2'dir. Bina kullanım süresi 14 yıldır. Taşınmaz çarşı merkezine, alışveriş ve semt pazarına; kamu kurum ve kuruluşlarına yürüme mesafesindedir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 26/04/2022 günü, saat 14:00  ve  26/05/2022 günü saat 14:00 Mezat Salonu (182 Nolu) - Adalet Sarayı Zemin Kat No:182 YUNUSEMRE / MANİSA  gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.