Manisa’da berber ve kuaför salonları denetlendi

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2021 - 16:34, Güncelleme: 09.03.2021 - 16:34
 

Manisa’da berber ve kuaför salonları denetlendi

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Tematik Genel Denetim faaliyetleri kapsamında berber ve kuaförlerde incelemelerde bulundu.
İçişleri Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Tematik Genel Denetim faaliyetleri kapsamında berber ve kuaförlerde denetleme yapıldı. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in de katıldığı denetlemelerde maske, mesafe ve hijyen kuralları kontrol http://sexhatti.link edildi. Gerçekleştirilen denetimlerde berber, kuaför ve güzellik merkezleri ile ilgili alınması gereken önlemleri hatırlatan Vali Yaşar Karadeniz, “Kovid-19 istihdamı ister istemez etkiledi. Bundan sonra normalleşme adımlarının daha iyiye gitmesi kurallara uymamıza bağlı” dedi. İş yeri sahipleri ve müşterilerden maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini isteyen Vali Karadeniz’e kurallara uyan esnafa da teşekkür etti.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Tematik Genel Denetim faaliyetleri kapsamında berber ve kuaförlerde incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Tematik Genel Denetim faaliyetleri kapsamında berber ve kuaförlerde denetleme yapıldı. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in de katıldığı denetlemelerde maske, mesafe ve hijyen kuralları kontrol http://sexhatti.link edildi. Gerçekleştirilen denetimlerde berber, kuaför ve güzellik merkezleri ile ilgili alınması gereken önlemleri hatırlatan Vali Yaşar Karadeniz, “Kovid-19 istihdamı ister istemez etkiledi. Bundan sonra normalleşme adımlarının daha iyiye gitmesi kurallara uymamıza bağlı” dedi.

İş yeri sahipleri ve müşterilerden maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini isteyen Vali Karadeniz’e kurallara uyan esnafa da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.