Manisa’da E tipi cezaevinde hareketi dakikalar!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2018 - 19:35, Güncelleme: 10.12.2018 - 19:35
 

Manisa’da E tipi cezaevinde hareketi dakikalar!

Manisa’da E tipi cezaevinde hareketi dakikalar yaşandı!  Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
HABER: SERKAN ÖZCAN Manisa Emniyet Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine tüm kuvvetleri harekete geçti. Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Turgut Özal Mahallesi Turgutlu yolu üzerinde bulunan Manisa E Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumumda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cezaevinde yangın çıktığı ihbarı üzeri olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa süre içinde giden polis ekipleri, ihbarın Cumhuriyet Savcısı tarafından tatbikat amacıyla yapıldığı öğrendi.  
Manisa’da E tipi cezaevinde hareketi dakikalar yaşandı!  Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Manisa Emniyet Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine tüm kuvvetleri harekete geçti.
Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Turgut Özal Mahallesi Turgutlu yolu üzerinde bulunan Manisa E Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumumda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre cezaevinde yangın çıktığı ihbarı üzeri olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Olay yerine kısa süre içinde giden polis ekipleri, ihbarın Cumhuriyet Savcısı tarafından tatbikat amacıyla yapıldığı öğrendi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.