MANİSA’DA HAVA NASIL OLACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2019 - 09:59, Güncelleme: 18.01.2019 - 09:59
 

MANİSA’DA HAVA NASIL OLACAK

Manisa’da hava sıcaklıklarının 13-14 dereceye çıkması beklenirken, haftasonu yağışlı geçecek ve bu durum önümüzdeki hafta da devam edecek.
Son haftalarda Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı ülke genelini terk etti. Sıcaklıklar mevsim normallerinin birkaç derece üstüne çıkarken, bazı iller için şiddetli sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 5 günlük hava durumu tahminine göre ülke genelinde kar yağışı gözükmüyor.   EGE Parçalı ve az bulutlu yarın zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu yarın öğle saatlerinden sonra Aydın'ın kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.   MANİSA Manisa'da hafta sonu yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 13-14 derecelere kadar yükselmesi beklenen raporda, gelecek haftanın ilk gününde de yağışlı havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.
Manisa’da hava sıcaklıklarının 13-14 dereceye çıkması beklenirken, haftasonu yağışlı geçecek ve bu durum önümüzdeki hafta da devam edecek.
Son haftalarda Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı ülke genelini terk etti. Sıcaklıklar mevsim normallerinin birkaç derece üstüne çıkarken, bazı iller için şiddetli sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 5 günlük hava durumu tahminine göre ülke genelinde kar yağışı gözükmüyor.
 
EGE
Parçalı ve az bulutlu yarın zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu yarın öğle saatlerinden sonra Aydın'ın kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
MANİSA
Manisa'da hafta sonu yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 13-14 derecelere kadar yükselmesi beklenen raporda, gelecek haftanın ilk gününde de yağışlı havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.