Manisa’da Kaldırım Çilesi Bitmiyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2018 - 15:24, Güncelleme: 14.12.2018 - 15:24
 

Manisa’da Kaldırım Çilesi Bitmiyor

Manisa’da, yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlar, araç sürücüleri tarafından park yeri olarak kullanılınca, vatandaşlar da trafiğin aktığı yollarda yürümek zorunda kalıyor. Bu nedenle, bir genç kız önceki gün, bir aracın kendisine çarpmasına ramak kala kurtuldu. Büyük korku ve kızgınlık yaşayan genç kız, yolun ve kaldırımların o görüntüsünü gazetemiz Denge ile paylaşarak duruma sitem etti.
Haber; Caner KILIÇ Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşanan olay sonrası paylaşılan bu fotoğraf karelerinde, araçların yol kenarlarında ve hatta kaldırımlara çıkarak yaptıkları parklanmalar, vatandaşları tehlikenin kucağına atıyor. Kaldırımlara park edilen araçlar yüzünden yürüyecek alan bulamayan bir genç kız da evine gitmek için trafiğin aktığı yoldan yürümek zorunda kaldı. Yoldan hızla geçen aracı son anda fark eden genç kız, büyük bir kazadan kıl payı kurtulduğunu anlattı. Yol kenarlarına ve kaldırımlara park eden araçların fotoğraflarını da gazetemiz Denge ile paylaşan genç kız yetkililere ve sürücülere sitem etti. YETKİLİLERE ARTIK SESLENMEKTEN VAZGEÇTİK BİLİYORUZ Kİ YİNE SESİMİZİ DUYAN OLMAYACAK İşte o sözler; "Hergün kullanmak zorunda olduğumuz bu kaldırımlar, sanki yayalar için değil de araçlar için yapılmış. Kaldırımlar yayaların güvenli bir şekilde yürümesi için yapılır. Ama şehir merkezinde kaldırımları esnaflar kullanıyor, mahalle aralarında ise araç sürücüleri park için kullanıyor. Bu insanlar nerede yürüyecek? Her zaman soruyoruz; İnsan canı bu kadar değersiz ve ucuz mu?  Kaldırımlar işgal edildiği için her zaman yol ortasında yürümek zorunda kalıyoruz. Bugün de hızla gelen aracı fark etmeseydim, o araç bana çarpacaktı. Bazı şeyler ne zaman yoluna girecek? Merakla bekliyoruz? Yetkililere artık seslenmekten vazgeçtik. Biliyoruz ki yine sesimizi duyan olmayacak veya bir iki gün duyacaklar, sonra her şey eskisi gibi devam edecek!”
Manisa’da, yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlar, araç sürücüleri tarafından park yeri olarak kullanılınca, vatandaşlar da trafiğin aktığı yollarda yürümek zorunda kalıyor. Bu nedenle, bir genç kız önceki gün, bir aracın kendisine çarpmasına ramak kala kurtuldu. Büyük korku ve kızgınlık yaşayan genç kız, yolun ve kaldırımların o görüntüsünü gazetemiz Denge ile paylaşarak duruma sitem etti.
Haber; Caner KILIÇ
Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşanan olay sonrası paylaşılan bu fotoğraf karelerinde, araçların yol kenarlarında ve hatta kaldırımlara çıkarak yaptıkları parklanmalar, vatandaşları tehlikenin kucağına atıyor. Kaldırımlara park edilen araçlar yüzünden yürüyecek alan bulamayan bir genç kız da evine gitmek için trafiğin aktığı yoldan yürümek zorunda kaldı. Yoldan hızla geçen aracı son anda fark eden genç kız, büyük bir kazadan kıl payı kurtulduğunu anlattı. Yol kenarlarına ve kaldırımlara park eden araçların fotoğraflarını da gazetemiz Denge ile paylaşan genç kız yetkililere ve sürücülere sitem etti.

YETKİLİLERE ARTIK SESLENMEKTEN VAZGEÇTİK
BİLİYORUZ Kİ YİNE SESİMİZİ DUYAN OLMAYACAK


İşte o sözler;
"Hergün kullanmak zorunda olduğumuz bu kaldırımlar, sanki yayalar için değil de araçlar için yapılmış. Kaldırımlar yayaların güvenli bir şekilde yürümesi için yapılır. Ama şehir merkezinde kaldırımları esnaflar kullanıyor, mahalle aralarında ise araç sürücüleri park için kullanıyor. Bu insanlar nerede yürüyecek? Her zaman soruyoruz; İnsan canı bu kadar değersiz ve ucuz mu?  Kaldırımlar işgal edildiği için her zaman yol ortasında yürümek zorunda kalıyoruz. Bugün de hızla gelen aracı fark etmeseydim, o araç bana çarpacaktı. Bazı şeyler ne zaman yoluna girecek? Merakla bekliyoruz? Yetkililere artık seslenmekten vazgeçtik. Biliyoruz ki yine sesimizi duyan olmayacak veya bir iki gün duyacaklar, sonra her şey eskisi gibi devam edecek!”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.