MANİSALI 3 GENÇ TARAFINDAN GEÇTİĞİMİZ YIL ÇEKİLEN KIRILMAZ CAM TESTİ GÖRÜNTÜLERİ İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞUYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2017 - 13:53, Güncelleme: 25.08.2017 - 13:53
 

MANİSALI 3 GENÇ TARAFINDAN GEÇTİĞİMİZ YIL ÇEKİLEN KIRILMAZ CAM TESTİ GÖRÜNTÜLERİ İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞUYOR

Manisa’da sattıkları kırılmaz camların tanıtımını yapmak için çekiçle şov yapan 3 arkadaşın videosu internette izlenme rekorları kırıyor.
İzleyenleri kahkahaya boğan görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, çekişle kırılmayan camı yere atıp üzerinde tepinen gençler yapılan yorumların aksine telefona bir şey olmadığını ve ertesi gün sattıklarını açıkladı.  Manisa'da cep telefonu işiyle uğraşan Özgür Teker, Muhsin Kuzidadaş ve Ahmet Sümen, Muhsin Kuzidadaş’ın kendi ismiyle ithal ettiği kırılmaz camların tanıtımını yapmak için geçtiğimiz yıl çektikleri görüntüleri son günlerde sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Çok sayıda paylaşım alan görüntülerde 3 arkadaş cep telefonuna önce çekiçle vurarak kırmaya çalışırken kırılmaz cama bir şey olmayınca yere atıp üzerinde tepinmeye başlaması izleyenleri de kahkahaya boğuyor. Ekran kırılmadı Videonun büyük bir bölümünde cep telefonuna çekiçle vuran ve çekicin yamulduğunu belirten Özgür Teker, “Bu fikir geçen sene ortaya çıktı. Muhsin arkadaşımızın kendi emekleriyle uğraşmış olduğu ve ithal ettiği camlarla ortaya çıktı. Bu camları biz çok müşterimize taktık ve herkes memnun kaldığı için böyle bir deney yapmak istedik. Reklam amacıyla biz bu camları tüm Türkiye’ye tanıtmak istedik youtube’de paylaşarak. Video kesiliyor ama video kesildikten sonra telefonun ekranı kırılmıyor. Ekran kırılmadığı gibi bazıları ekranın kırıldığı yönünde paylaşım yapmış. Ekran kesinlikle kırılmadı hatta ertesi gün biz o telefonu sattık” dedi. Camları kendi ismiyle ithal eden Muhsin Kuzidadaş, “Bu camları getirdiğimden beri arkadaşlarım Özgür ve Ahmet’i reklam amacında kullandım. Nasıl tanıtırız diye düşünürken reklam amaçlı video çekmek geldi aklımıza. Çekici elimize aldık vurmaya başladık ondan sonra gelişmeler mizaha dönüştü. Telefonu çiğneyerek abarttık. Sonradan ünlü haber sitelerinde yayınlanmaya başladı. Biz de bunu beklemiyorduk” ifadelerini kullandı. Testin yapıldığı telefonun sahibi olan Ahmet Sümen ise camın kesinlikle kırılmadığını anlatarak, “Deney yapılan telefon benim kendi telefonum. Muhsin abim rica ettiği için deneyde kullandık. Hiçbir şekilde kırılmadı bütün haber sitelerinde kırıldığı söyleniyor ama telefon yere düştükten sonra tt mobile ekranı açılıyor, yani bataryası çıkıp tekrar yerine oturduğu için yeniden açılıyor. Telefon kesinlikle kırılmadı ve ertesi gün de 450 TL karşılığında cep telefonunu sattık” şeklinde konuştu. Görüntülerin sosyal medyada bu kadar izlenme alacağını da beklemediklerini kaydeden Sümen, “Reklam amaçlı bir video çektik. Çok da güzel oldu aslında” dedi.
Manisa’da sattıkları kırılmaz camların tanıtımını yapmak için çekiçle şov yapan 3 arkadaşın videosu internette izlenme rekorları kırıyor.
İzleyenleri kahkahaya boğan görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, çekişle kırılmayan camı yere atıp üzerinde tepinen gençler yapılan yorumların aksine telefona bir şey olmadığını ve ertesi gün sattıklarını açıkladı. 
Manisa'da cep telefonu işiyle uğraşan Özgür Teker, Muhsin Kuzidadaş ve Ahmet Sümen, Muhsin Kuzidadaş’ın kendi ismiyle ithal ettiği kırılmaz camların tanıtımını yapmak için geçtiğimiz yıl çektikleri görüntüleri son günlerde sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Çok sayıda paylaşım alan görüntülerde 3 arkadaş cep telefonuna önce çekiçle vurarak kırmaya çalışırken kırılmaz cama bir şey olmayınca yere atıp üzerinde tepinmeye başlaması izleyenleri de kahkahaya boğuyor.

Ekran kırılmadı
Videonun büyük bir bölümünde cep telefonuna çekiçle vuran ve çekicin yamulduğunu belirten Özgür Teker, “Bu fikir geçen sene ortaya çıktı. Muhsin arkadaşımızın kendi emekleriyle uğraşmış olduğu ve ithal ettiği camlarla ortaya çıktı. Bu camları biz çok müşterimize taktık ve herkes memnun kaldığı için böyle bir deney yapmak istedik. Reklam amacıyla biz bu camları tüm Türkiye’ye tanıtmak istedik youtube’de paylaşarak. Video kesiliyor ama video kesildikten sonra telefonun ekranı kırılmıyor. Ekran kırılmadığı gibi bazıları ekranın kırıldığı yönünde paylaşım yapmış. Ekran kesinlikle kırılmadı hatta ertesi gün biz o telefonu sattık” dedi.
Camları kendi ismiyle ithal eden Muhsin Kuzidadaş, “Bu camları getirdiğimden beri arkadaşlarım Özgür ve Ahmet’i reklam amacında kullandım. Nasıl tanıtırız diye düşünürken reklam amaçlı video çekmek geldi aklımıza. Çekici elimize aldık vurmaya başladık ondan sonra gelişmeler mizaha dönüştü. Telefonu çiğneyerek abarttık. Sonradan ünlü haber sitelerinde yayınlanmaya başladı. Biz de bunu beklemiyorduk” ifadelerini kullandı.
Testin yapıldığı telefonun sahibi olan Ahmet Sümen ise camın kesinlikle kırılmadığını anlatarak, “Deney yapılan telefon benim kendi telefonum. Muhsin abim rica ettiği için deneyde kullandık. Hiçbir şekilde kırılmadı bütün haber sitelerinde kırıldığı söyleniyor ama telefon yere düştükten sonra tt mobile ekranı açılıyor, yani bataryası çıkıp tekrar yerine oturduğu için yeniden açılıyor. Telefon kesinlikle kırılmadı ve ertesi gün de 450 TL karşılığında cep telefonunu sattık” şeklinde konuştu.
Görüntülerin sosyal medyada bu kadar izlenme alacağını da beklemediklerini kaydeden Sümen, “Reklam amaçlı bir video çektik. Çok da güzel oldu aslında” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.