MANİSALI BAKANA İLK ZİYARET MANİSALI VEKİLLERDEN

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2018 - 06:55, Güncelleme: 14.07.2018 - 06:55
 

MANİSALI BAKANA İLK ZİYARET MANİSALI VEKİLLERDEN

AK Parti Milletvekilleri Murat Baybatur, İsmail Bilen ve Mehmet Ali Özkan’la birlikte Manisalı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Yeni kabinenin çiçeği burnunda bakanlarından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ilk tebrik hemşerilerinden geldi. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa milletvekilleri İsmail Bilen ve Mehmet Özkan’ı, Bakan Pakdemirli makamında ağırladı. Mümbit topraklarında dünya markası ürünlere ev sahipliği yapan tarım şehir Manisa’dan bir tarım bakanı çıkmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Baybatur, ziraatın bizzat içinden gelen, sektördeki sorun ve eksikleri giderme konusunda başarılı işlere imza atacağına inandığı Pakdemirli’nin Manisa için bir şans olduğunu söyledi.  AK Parti’nin iktidarları döneminde çiftçinin her zaman yanında olduğunu vurgulayan Baybatur, “Türk siyasetinde önemli bir yere sahip, Özal döneminin renkli simalarından rahmetli Ekrem Pakdemirli ağabeyimizin oğlu Bekir Pakdemirli’nin tarım bakanı olması başta çiftçilerimiz olmak üzere Manisa’mızda sevinçle karşılanmıştır. Sayın Pakdemirli’nin çiftçiyi koruyan politikalarla, tarım ve hayvancılıkta gerçekleşecek reform niteliğindeki yapısal dönüşümlerle Türk tarımını dünya ile rekabet edebilen bir ülke konuma taşıyacağına inanıyorum. Değerli hemşehrimiz, bakanımız Sayın Pakdemirli’ye yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi. MANİSA TARIMI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ Bakan Pakdemirli’de ilk ziyaretlerden birinin hemşehrilerinden gelmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Sayın vekillerimizle Manisa tarımının gelişip güçlenmesi, tarım endüstrisinin ilimizde hak ettiği noktalara gelmesi konusunda birlikte çalışacağız” dedi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesinde yer alan Bakan Pakdemirli’ye vekiller, Manisa üzümü ve mesir macunundan oluşan bir sepet hediye etti.    
AK Parti Milletvekilleri Murat Baybatur, İsmail Bilen ve Mehmet Ali Özkan’la birlikte Manisalı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Yeni kabinenin çiçeği burnunda bakanlarından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ilk tebrik hemşerilerinden geldi. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa milletvekilleri İsmail Bilen ve Mehmet Özkan’ı, Bakan Pakdemirli makamında ağırladı. Mümbit topraklarında dünya markası ürünlere ev sahipliği yapan tarım şehir Manisa’dan bir tarım bakanı çıkmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Baybatur, ziraatın bizzat içinden gelen, sektördeki sorun ve eksikleri giderme konusunda başarılı işlere imza atacağına inandığı Pakdemirli’nin Manisa için bir şans olduğunu söyledi.  AK Parti’nin iktidarları döneminde çiftçinin her zaman yanında olduğunu vurgulayan Baybatur, “Türk siyasetinde önemli bir yere sahip, Özal döneminin renkli simalarından rahmetli Ekrem Pakdemirli ağabeyimizin oğlu Bekir Pakdemirli’nin tarım bakanı olması başta çiftçilerimiz olmak üzere Manisa’mızda sevinçle karşılanmıştır. Sayın Pakdemirli’nin çiftçiyi koruyan politikalarla, tarım ve hayvancılıkta gerçekleşecek reform niteliğindeki yapısal dönüşümlerle Türk tarımını dünya ile rekabet edebilen bir ülke konuma taşıyacağına inanıyorum. Değerli hemşehrimiz, bakanımız Sayın Pakdemirli’ye yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.



MANİSA TARIMI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Bakan Pakdemirli’de ilk ziyaretlerden birinin hemşehrilerinden gelmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Sayın vekillerimizle Manisa tarımının gelişip güçlenmesi, tarım endüstrisinin ilimizde hak ettiği noktalara gelmesi konusunda birlikte çalışacağız” dedi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesinde yer alan Bakan Pakdemirli’ye vekiller, Manisa üzümü ve mesir macunundan oluşan bir sepet hediye etti.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.