MANİSALILAR CUMHURBAŞKANINI BEKLİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2017 - 12:52, Güncelleme: 24.02.2017 - 12:52
 

MANİSALILAR CUMHURBAŞKANINI BEKLİYOR

4 bin metre kara olan Manisa Cumhuriyet Meydanı, Manisa'nın dört bir yanından gelen vatandaşlarla doldu taştı. Manisalılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek ve anlatacağı sistem bilgilerini dinlemek için saatlerdir heyecanla kendisini bekliyor.Alanda AK Parti İl Teşkilatı vtandaşlara su ve şeker dağıttı. Alanda Türk Bayrağı'ndan başka siyasi bir partinin bayrağı yok. Anemon Kız Öğrenci Yurdu'nun üzerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri asılırken; 15 Temmuz darbesini anlatan ve o hain gecenin kaderini değiştiren Şehit Ömer Halis Demir'in posteri de asıldı. Alana Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekilleri ve CBÜ Rektörü Kemal Çelebi'de iştirak etti. Cumhuriyet Meydanı'nda şuan yeni hazırlanan; 'Senin İçin Elbet Evet Türkiye'm' şarkısı çalıyor. Alanda bulunan vatandaşlara ETV mikrofon uzattı; "Cumhurbaşkanımız bizin için çok kıymetli, yoksula sahip çıkıyor. Muhtacın her zaman yanında. O ne derse onu yapacağız.16 Nisan'da evet mührünü basacağız." dedi Bir diğer vatandaş ise; "O bizim babamız herşeyimiz, onu çok seviyoruz, sabırsızlıkla kendisini bekliyoruz."  
4 bin metre kara olan Manisa Cumhuriyet Meydanı, Manisa'nın dört bir yanından gelen vatandaşlarla doldu taştı. Manisalılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek ve anlatacağı sistem bilgilerini dinlemek için saatlerdir heyecanla kendisini bekliyor.Alanda AK Parti İl Teşkilatı vtandaşlara su ve şeker dağıttı. Alanda Türk Bayrağı'ndan başka siyasi bir partinin bayrağı yok. Anemon Kız Öğrenci Yurdu'nun üzerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri asılırken; 15 Temmuz darbesini anlatan ve o hain gecenin kaderini değiştiren Şehit Ömer Halis Demir'in posteri de asıldı.

Alana Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekilleri ve CBÜ Rektörü Kemal Çelebi'de iştirak etti.


Cumhuriyet Meydanı'nda şuan yeni hazırlanan; 'Senin İçin Elbet Evet Türkiye'm' şarkısı çalıyor.

Alanda bulunan vatandaşlara ETV mikrofon uzattı; "Cumhurbaşkanımız bizin için çok kıymetli, yoksula sahip çıkıyor. Muhtacın her zaman yanında. O ne derse onu yapacağız.16 Nisan'da evet mührünü basacağız." dedi

Bir diğer vatandaş ise; "O bizim babamız herşeyimiz, onu çok seviyoruz, sabırsızlıkla kendisini bekliyoruz."











 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.