MANISASPOR ILE YOLLAR AYRILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2017 - 21:28, Güncelleme: 05.10.2017 - 21:28
 

MANISASPOR ILE YOLLAR AYRILDI

Grand Medical Manisaspor'da şok ayrilik.
TFF 1. Lig'de mucadele eden Grand Medical Manisaspor'un Teknik direktoru Sait Karafirtinalar karsilikli görüşmeler sonrasında takimdan ayrıldı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ayrılışı hakkında Grand Medical Manisaspor Kulübü yazılı açıklamada bulundu.Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve yönetim kurulumuz arasında yapılan görüşmeler sonrasında Karafırtınalar'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Karafırtınalar ve ekibine kulübümüz için vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."
Grand Medical Manisaspor'da şok ayrilik.

TFF 1. Lig'de mucadele eden Grand Medical Manisaspor'un Teknik direktoru Sait Karafirtinalar karsilikli görüşmeler sonrasında takimdan ayrıldı.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ayrılışı hakkında Grand Medical Manisaspor Kulübü yazılı açıklamada bulundu.Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve yönetim kurulumuz arasında yapılan görüşmeler sonrasında Karafırtınalar'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Karafırtınalar ve ekibine kulübümüz için vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.