MASKİ 1-0 SAĞANAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2020 - 18:48, Güncelleme: 10.10.2020 - 18:48
 

MASKİ 1-0 SAĞANAK

Manisa’da, geçtiğimiz Perşembe akşamı kent genelini etkisi altına alan şiddetli yağışlar öncesi ve sonrasında teyakkuzda olan MASKİ, acil müdahale ekipleriyle tam kadro sahaya indi; yağışların olumsuz etkilerini en aza indirgedi.
Manisa il genelinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar konusunda uyarı yapılırken, şiddetli rüzgarla berber başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bazı vatandaşların yağmura hazırlıklı olduğu ve şemsiyeyle yağmurdan korunduğu gözlenirken, yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ise bina altlarına sığındı. MASKİ TAŞKINLARA MÜDAHALE ETTİ Öte yandan sağanak nedeniyle bazı rögarlarda taşkınlar meydana geldi. Yağıştan bir gün öncesinden itibaren teyakkuzda bulunan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) ve itfaiye ekipleri taşkınlara müdahalede bulundu. Yaptığı müdahalelerle yağışların olumsuzluk etkilerini azaltan MASKİ, vatandaşların rahat nefes almasını sağladı. Manisa il genelinde yapılan dere temizlikleri de etkisini gösterdi. Derelerdeki otların ve çöplerin temizlenmesi de suyun akışını sağlıklı hale getirerek derelerden kaynaklanabilecek taşkınları önledi. YERE ATILAN MASKELER VE ÇÖPLER TAŞKINLARA NEDEN OLDU MASKİ ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında, rögarların çöp ve maskelerle tıkandığı görüldü. Bunun üzerine açıklama yapan MASKİ yetkilileri, vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti; kullanılmış maskelerin ve çöplerin yere atılmaması konusunda çağrıda bulundu.
Manisa’da, geçtiğimiz Perşembe akşamı kent genelini etkisi altına alan şiddetli yağışlar öncesi ve sonrasında teyakkuzda olan MASKİ, acil müdahale ekipleriyle tam kadro sahaya indi; yağışların olumsuz etkilerini en aza indirgedi.

Manisa il genelinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar konusunda uyarı yapılırken, şiddetli rüzgarla berber başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bazı vatandaşların yağmura hazırlıklı olduğu ve şemsiyeyle yağmurdan korunduğu gözlenirken, yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ise bina altlarına sığındı.

MASKİ TAŞKINLARA MÜDAHALE ETTİ

Öte yandan sağanak nedeniyle bazı rögarlarda taşkınlar meydana geldi. Yağıştan bir gün öncesinden itibaren teyakkuzda bulunan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) ve itfaiye ekipleri taşkınlara müdahalede bulundu. Yaptığı müdahalelerle yağışların olumsuzluk etkilerini azaltan MASKİ, vatandaşların rahat nefes almasını sağladı. Manisa il genelinde yapılan dere temizlikleri de etkisini gösterdi. Derelerdeki otların ve çöplerin temizlenmesi de suyun akışını sağlıklı hale getirerek derelerden kaynaklanabilecek taşkınları önledi.

YERE ATILAN MASKELER VE ÇÖPLER TAŞKINLARA NEDEN OLDU

MASKİ ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında, rögarların çöp ve maskelerle tıkandığı görüldü. Bunun üzerine açıklama yapan MASKİ yetkilileri, vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti; kullanılmış maskelerin ve çöplerin yere atılmaması konusunda çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.