MASKİ GEMA VAKFI İLE ATIKSUYU KONUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2017 - 09:17, Güncelleme: 08.09.2017 - 09:17
 

MASKİ GEMA VAKFI İLE ATIKSUYU KONUŞTU

GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ın makamına konuk olarak MASKİ’nin atıksu konusundaki görev ve sorumluluk alanları ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve KalkınmaVakfı(GEMA) Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu’yu makamında ağırladı. Vakıf Başkanı Kilimcigöldelioğlu’na, Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gökçe Taşdelen ile Manisa Temsilcisi ve Mütevelli Heyet Üyesi Erdem Kutlar eşlik etti. MASKİ’ninatıksu konusundaki hizmet alanları ile görev ve sorumluluklarının konuşulduğu görüşmede, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik de yer aldı. Genel Müdür Yardımcısı Başaran, daha sağlıklı bir gelecek için Manisa genelinde atıksu arıtma tesisi projelendirme, kurma ve işletme görevinin Büyükşehir Kanunu ile MASKİ’ye verildiğini; bu görev çerçevesinde bu güne kadar yapılan ve planlanan tüm atıksu arıtma tesisleri ile işletilmekte olan tesisler ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi vererek, bu görevi layıkıyla yerine getirmek için yoğun tempoda çalıştıklarını ifade etti. MERKEZ ATIKSU ARITMA TESİSİ 30 MİLYON METREKÜP ATIKSU ARITIMI YAPACAK Ziyaretin ardından GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu ve beraberindekiler, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik ve Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Uğur Topkaya ile birlikte Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret etti. İnceleme gezisinde, Yunusemre ilçesine inşa edilen ve betonarme imalatları tamamlanan tesiste incelemeler gerçekleştirilerek, yılda 30 milyon metreküp atıksu arıtımı yapacak tesisin teknik detayları ve ilerleyişine ilişkin bilgi verildi. GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, gösterdiği ilgi dolayısıyla MASKİ’ye teşekkür etti.  
GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ın makamına konuk olarak MASKİ’nin atıksu konusundaki görev ve sorumluluk alanları ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve KalkınmaVakfı(GEMA) Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu’yu makamında ağırladı. Vakıf Başkanı Kilimcigöldelioğlu’na, Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gökçe Taşdelen ile Manisa Temsilcisi ve Mütevelli Heyet Üyesi Erdem Kutlar eşlik etti. MASKİ’ninatıksu konusundaki hizmet alanları ile görev ve sorumluluklarının konuşulduğu görüşmede, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik de yer aldı. Genel Müdür Yardımcısı Başaran, daha sağlıklı bir gelecek için Manisa genelinde atıksu arıtma tesisi projelendirme, kurma ve işletme görevinin Büyükşehir Kanunu ile MASKİ’ye verildiğini; bu görev çerçevesinde bu güne kadar yapılan ve planlanan tüm atıksu arıtma tesisleri ile işletilmekte olan tesisler ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi vererek, bu görevi layıkıyla yerine getirmek için yoğun tempoda çalıştıklarını ifade etti.

MERKEZ ATIKSU ARITMA TESİSİ 30 MİLYON METREKÜP ATIKSU ARITIMI YAPACAK
Ziyaretin ardından GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu ve beraberindekiler, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik ve Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Uğur Topkaya ile birlikte Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret etti. İnceleme gezisinde, Yunusemre ilçesine inşa edilen ve betonarme imalatları tamamlanan tesiste incelemeler gerçekleştirilerek, yılda 30 milyon metreküp atıksu arıtımı yapacak tesisin teknik detayları ve ilerleyişine ilişkin bilgi verildi. GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, gösterdiği ilgi dolayısıyla MASKİ’ye teşekkür etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.