MASKİ KIRTIK DERESİNİ KORUMAYA ALDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2017 - 13:10, Güncelleme: 07.11.2017 - 13:10
 

MASKİ KIRTIK DERESİNİ KORUMAYA ALDI

Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi üst kısımlarında bulunan Kırtık Deresi yatağındaki iki bent göletinde, olası tehlikeleri önlemek amacıyla; MASKİ tarafından tel örgü çekilerek çevresi koruma altına alındı.
HABER TURAN IŞIK İki yıl önce Kırtık Deresi yatağında ki Bent göledine serinlemek için giren 13 yaşlarındaki bir çocuğun, suda boğularak yaşamını yitirmesinin ardından, aynı olayın tekrar yaşanmaması için MASKİ harekete geçti. VATANDAŞLARIN CAN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ Kırtık dere yatağında ıslah çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi MASKİ genel müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliğini göz önünde bulundurarak, dere yatağının her iki çevresini tel örgülerle kapatmaya başladı.MASKİ yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kırtık Deresi yıllardır Manisa’nın kanayan yarası idi. Öncelikle dere yatağının ıslah çalışması yapıldı.  Ardından özellikle vatandaşların can ve mal güvenlikleri açısından tehlikeleri önlemek için dere yatağının çevresi tel örgülerle çevrilerek korumaya alındı” dedi. VATANDAŞLARDA SAHİP ÇIKMALI Yetkililer, Kırtık Deresinde yapılan bu çalışmalarla dere yatağının korumaya alındığını ifade ederek, vatandaşların da bu hizmetlere sahip çıkmalarını, tel örgülere zarar vermemelerini istedi. 
Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi üst kısımlarında bulunan Kırtık Deresi yatağındaki iki bent göletinde, olası tehlikeleri önlemek amacıyla; MASKİ tarafından tel örgü çekilerek çevresi koruma altına alındı.

HABER
TURAN IŞIK


İki yıl önce Kırtık Deresi yatağında ki Bent göledine serinlemek için giren 13 yaşlarındaki bir çocuğun, suda boğularak yaşamını yitirmesinin ardından, aynı olayın tekrar yaşanmaması için MASKİ harekete geçti.
VATANDAŞLARIN CAN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ
Kırtık dere yatağında ıslah çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi MASKİ genel müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliğini göz önünde bulundurarak, dere yatağının her iki çevresini tel örgülerle kapatmaya başladı.MASKİ yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kırtık Deresi yıllardır Manisa’nın kanayan yarası idi. Öncelikle dere yatağının ıslah çalışması yapıldı.  Ardından özellikle vatandaşların can ve mal güvenlikleri açısından tehlikeleri önlemek için dere yatağının çevresi tel örgülerle çevrilerek korumaya alındı” dedi.

VATANDAŞLARDA SAHİP ÇIKMALI
Yetkililer, Kırtık Deresinde yapılan bu çalışmalarla dere yatağının korumaya alındığını ifade ederek, vatandaşların da bu hizmetlere sahip çıkmalarını, tel örgülere zarar vermemelerini istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.