MASKİ’de Eğitimler Sürüyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2020 - 15:58, Güncelleme: 18.06.2020 - 15:58
 

MASKİ’de Eğitimler Sürüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli tedbirleri alarak daha sağlıklı bir çalışma ortamı temin etmek adına Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi’nde göreve yeni başlayan personellere yönelik, İş Başı, Gaz Algılama, İhbar Sistemleri ile Uyarı ve Havalandırma Sistemleri Eğitimi düzenledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) iş sağlığı ve güvenliği kapsamında olası iş kazalarının önüne geçmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ’nin yakın zamanda kendi bünyesinde işletmeye başladığı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi’nde göreve yeni başlayan personellere yönelik İş Başı, Gaz Algılama, İhbar Sistemleri, Uyarı ve Havalandırma Sistemleri Eğitimi düzenlendi. Eğitim kapsamında, Tesis içinde belirli ünitelerde bulunan hidrojen sülfür ve metan gazlarının sızmasının ve herhangi bir tehlike yaratmasının önüne geçmek amacıyla çalışanlara rutin eğitim verildi. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı tarafından verilen uygulamalı eğitimler kapsamında gaz algılama, ihbar, uyarı ve havalandırma sistemleri ile gaz zehirlenmelerinin önüne geçilerek, iş ve işçi güvenliği sağlanması amaçlandı. Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde göreve yeni başlayan personeller için uygulanan eğitimler, il genelinde hizmet veren tesislerin tamamında da periyodik olarak yapılmaktadır. “Personelin sağlığı ve iş güvenliği her zaman önceliğimiz oldu” MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “İlimizin tamamında gerek hizmet kalitemizi yükseltmek, gerekse de bünyemizde görevli personelimizin çalışma koşullarını iyileştirmek adına birçok çalışmalar yapıyoruz. Düzenli aralıklarla tekrarladığımız eğitimlerimiz de bunların başında yer alıyor. İş güvenliği ve personelimizin sağlığı her zaman önceliğimiz. Her zaman mevcut olan riskleri mümkün derecede ortadan kaldırmak için bu eğitimler yoluyla bilinçlendirme ve uygulama çalışmalarımız sürecek.
MASKİ Genel Müdürlüğü, iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli tedbirleri alarak daha sağlıklı bir çalışma ortamı temin etmek adına Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi’nde göreve yeni başlayan personellere yönelik, İş Başı, Gaz Algılama, İhbar Sistemleri ile Uyarı ve Havalandırma Sistemleri Eğitimi düzenledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) iş sağlığı ve güvenliği kapsamında olası iş kazalarının önüne geçmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ’nin yakın zamanda kendi bünyesinde işletmeye başladığı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi’nde göreve yeni başlayan personellere yönelik İş Başı, Gaz Algılama, İhbar Sistemleri, Uyarı ve Havalandırma Sistemleri Eğitimi düzenlendi. Eğitim kapsamında, Tesis içinde belirli ünitelerde bulunan hidrojen sülfür ve metan gazlarının sızmasının ve herhangi bir tehlike yaratmasının önüne geçmek amacıyla çalışanlara rutin eğitim verildi. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı tarafından verilen uygulamalı eğitimler kapsamında gaz algılama, ihbar, uyarı ve havalandırma sistemleri ile gaz zehirlenmelerinin önüne geçilerek, iş ve işçi güvenliği sağlanması amaçlandı. Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde göreve yeni başlayan personeller için uygulanan eğitimler, il genelinde hizmet veren tesislerin tamamında da periyodik olarak yapılmaktadır.

Personelin sağlığı ve iş güvenliği her zaman önceliğimiz oldu”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “İlimizin tamamında gerek hizmet kalitemizi yükseltmek, gerekse de bünyemizde görevli personelimizin çalışma koşullarını iyileştirmek adına birçok çalışmalar yapıyoruz. Düzenli aralıklarla tekrarladığımız eğitimlerimiz de bunların başında yer alıyor. İş güvenliği ve personelimizin sağlığı her zaman önceliğimiz. Her zaman mevcut olan riskleri mümkün derecede ortadan kaldırmak için bu eğitimler yoluyla bilinçlendirme ve uygulama çalışmalarımız sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.