MCBÜ Üniversitelerarası Kurul İstişare Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2021 - 15:10, Güncelleme: 24.10.2021 - 15:10
 

MCBÜ Üniversitelerarası Kurul İstişare Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) İstişare Toplantısı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Toplantıya, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve ÜAK Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; YÖK olarak üniversitelerle sıkça bir araya gelip birlikte çalışmayı planladıklarını belirten ve üniversitelerin kurumsal ve bölgesel çeşitli iş birlikleri çerçevesinde gerçekleştirdikleri toplantılara iştirak etmeye devam ettiklerini söyleyen Özvar, "Toplantı vesilesiyle ÜAK Yönetim Kurulunu oluşturan üniversitelerimizin değerli rektörleriyle bir araya gelip, akademimizdeki son durumu ele aldık. ÜAK'a yapılan başvuruların değerlendirilme sürecine yönelik iyileştirme çalışmalarını görüştük." İfadelerini kaydetti. "YÖK olarak, üniversitelerimizle sıkça bir araya gelmeyi ve birlikte çalışmayı planlıyoruz." vurgusunda bulunan Özvar, "Bu bağlamda üniversitelerimizle daha katılımcı ve yakın iletişim içinde olarak, Türk yükseköğretim hayatına birlikte büyük katkılar sohbet hatları sağlayacağımıza inanıyorum." ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı. İyi niyet temennileri ile sona eren toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile nihayetlendi.
Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) İstişare Toplantısı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve ÜAK Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; YÖK olarak üniversitelerle sıkça bir araya gelip birlikte çalışmayı planladıklarını belirten ve üniversitelerin kurumsal ve bölgesel çeşitli iş birlikleri çerçevesinde gerçekleştirdikleri toplantılara iştirak etmeye devam ettiklerini söyleyen Özvar, "Toplantı vesilesiyle ÜAK Yönetim Kurulunu oluşturan üniversitelerimizin değerli rektörleriyle bir araya gelip, akademimizdeki son durumu ele aldık. ÜAK'a yapılan başvuruların değerlendirilme sürecine yönelik iyileştirme çalışmalarını görüştük." İfadelerini kaydetti.

"YÖK olarak, üniversitelerimizle sıkça bir araya gelmeyi ve birlikte çalışmayı planlıyoruz." vurgusunda bulunan Özvar, "Bu bağlamda üniversitelerimizle daha katılımcı ve yakın iletişim içinde olarak, Türk yükseköğretim hayatına birlikte büyük katkılar sohbet hatları sağlayacağımıza inanıyorum." ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

İyi niyet temennileri ile sona eren toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile nihayetlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.