MEHMET AYGÜL GÜVEN TAZELEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2018 - 16:09, Güncelleme: 13.01.2018 - 16:09
 

MEHMET AYGÜL GÜVEN TAZELEDİ

Mehmet Akgül 4. kez güven tazeledi  Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası Akgün’e 4. kez vize verdi. 2005 yılından beri başkanlık görevini yürüten Mehmet Akgül yeniden başkanlığa seçildi. Turan Işık Mehmet Akgül 4. kez güven tazeledi  Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası Akgün’e 4. kez vize verdi Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Konferans Salonunda yapılan kongrede 2005 yılından beri başkanlık görevini yürüten Mehmet Akgül, üyelerin destekleriyle yeniden başkanlığa seçildi. Divan Başkanlığı görevine ise MESOB Başkanvekili ve Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener seçildi.  Genel kurulun lokantacı esnafına, Manisa’ya hayırlı olmasını dileyen Manisa Lokantacılar Odası Mehmet Akgül, ilk dönem haricinde yapılan üç seçimde de adaysız seçim yapıldığını söyledi. Akgül, “Gerçekten bu şekilde genel kurul yapmak herhalde herkese nasip olmaz diye düşünüyorum. Biz hem oğlanı evlendirdik, hem kız gelin ettik. Oğlan evlendirir gibi genel kurul yapıyoruz. Kız evlendirmek biraz daha insanları vuruyor, üzüyor. Genel kurula katılan tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Herkes bana ve yönetim kurulu üyelerimize haklarını helal etsin” diye konuştu. Konuşmaların ardından 25 yıllık görev süresini dolduran 20 kişiye ve yönetim kurulunda görev yapan 11 kişiye plaket takdim edildi. Lokantacı esnafı da Başkan Akgül’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.  Mehmet Akgül, başkanlığındaki Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu’nda Sabahattin Pamukçu, Yıldıray Yıldırım, Şafak Yıldırım, Hamza Köksal Başusta, Necati Pınar, Ümit Atlı yer alırken, Denetim Kurulu’nda ise Serkan Başlevent, Özkan Hopbaoğlu ve Murat Taşkıran yer aldı.
Mehmet Akgül 4. kez güven tazeledi 
Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası Akgün’e 4. kez vize verdi. 2005 yılından beri başkanlık görevini yürüten Mehmet Akgül yeniden başkanlığa seçildi.

Turan Işık
Mehmet Akgül 4. kez güven tazeledi 
Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası Akgün’e 4. kez vize verdi
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Konferans Salonunda yapılan kongrede 2005 yılından beri başkanlık görevini yürüten Mehmet Akgül, üyelerin destekleriyle yeniden başkanlığa seçildi. Divan Başkanlığı görevine ise MESOB Başkanvekili ve Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener seçildi. 
Genel kurulun lokantacı esnafına, Manisa’ya hayırlı olmasını dileyen Manisa Lokantacılar Odası Mehmet Akgül, ilk dönem haricinde yapılan üç seçimde de adaysız seçim yapıldığını söyledi. Akgül, “Gerçekten bu şekilde genel kurul yapmak herhalde herkese nasip olmaz diye düşünüyorum. Biz hem oğlanı evlendirdik, hem kız gelin ettik. Oğlan evlendirir gibi genel kurul yapıyoruz. Kız evlendirmek biraz daha insanları vuruyor, üzüyor. Genel kurula katılan tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Herkes bana ve yönetim kurulu üyelerimize haklarını helal etsin” diye konuştu. Konuşmaların ardından 25 yıllık görev süresini dolduran 20 kişiye ve yönetim kurulunda görev yapan 11 kişiye plaket takdim edildi. Lokantacı esnafı da Başkan Akgül’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. 
Mehmet Akgül, başkanlığındaki Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu’nda Sabahattin Pamukçu, Yıldıray Yıldırım, Şafak Yıldırım, Hamza Köksal Başusta, Necati Pınar, Ümit Atlı yer alırken, Denetim Kurulu’nda ise Serkan Başlevent, Özkan Hopbaoğlu ve Murat Taşkıran yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.