MERAL AKŞENER MARTTA MANİSA'DA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2018 - 11:10, Güncelleme: 12.02.2018 - 11:10
 

MERAL AKŞENER MARTTA MANİSA'DA

İYİ Parti Manisa temsilcileri, Genel Başkan Meral Akşener’in Denizli ve Aydın ziyaretlerine katıldı. Akşener ve yardımcılarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal; "İnşallah biz de Mart ayının ilk haftalarında Genel Başkanımız Sayın Akşener’i Manisa’da ağırlayacağız." dedi.
Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak resmi bir parti tüzüğüne kavuşan İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli ve Aydın illerindeki il başkanlıklarının açılışı için bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Partisinin önce Denizli, ardından da Aydın il başkanlığı binalarının açılışını gerçekleştiren Akşener’e Manisa il teşkilatı da destek verdi. Kalabalık bir heyet ile Manisa’dan yola çıkan İYİ Parti Manisa İl Teşkilatı, her iki ilde de katılımın yoğun olduğu Genel Başkan Akşener’in miting konuşmalarını takip etti. “Mart ayının ilk haftalarında genel başkanımız Akşener'i Manisa’da ağırlayacağız” Yapılan konuşmaların ve açılışların ardından Akşener ve genel başkan yardımcılarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Manisa İl Başkanı Tamer Akkal; “Genel başkanımızı ve parti yöneticilerimizi Denizli ve Aydın ziyaretlerinde yalnız bırakmadık. Bu gün burada genel başkanımızı çok coşkulu ve kalabalık bir heyetle karşıladık. Yağışlı havaya rağmen bu meydanları dolduran vatandaşlarımız, İYİ Parti’nin Türkiye’de iktidara geleceğinin ispatıdır. Allah herkesten razı olsun. İnşallah biz de Mart ayının ilk haftalarında Genel Başkanımız Sayın Akşener’i Manisa’da ağırlayacağız. Aynı coşku ve kalabalığın Manisa’da da yaşanacağından çok eminiz.” dedi. 
İYİ Parti Manisa temsilcileri, Genel Başkan Meral Akşener’in Denizli ve Aydın ziyaretlerine katıldı. Akşener ve yardımcılarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal; "İnşallah biz de Mart ayının ilk haftalarında Genel Başkanımız Sayın Akşener’i Manisa’da ağırlayacağız." dedi.
Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak resmi bir parti tüzüğüne kavuşan İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli ve Aydın illerindeki il başkanlıklarının açılışı için bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Partisinin önce Denizli, ardından da Aydın il başkanlığı binalarının açılışını gerçekleştiren Akşener’e Manisa il teşkilatı da destek verdi. Kalabalık bir heyet ile Manisa’dan yola çıkan İYİ Parti Manisa İl Teşkilatı, her iki ilde de katılımın yoğun olduğu Genel Başkan Akşener’in miting konuşmalarını takip etti.


“Mart ayının ilk haftalarında genel başkanımız Akşener'i Manisa’da ağırlayacağız”
Yapılan konuşmaların ve açılışların ardından Akşener ve genel başkan yardımcılarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Manisa İl Başkanı Tamer Akkal; “Genel başkanımızı ve parti yöneticilerimizi Denizli ve Aydın ziyaretlerinde yalnız bırakmadık. Bu gün burada genel başkanımızı çok coşkulu ve kalabalık bir heyetle karşıladık. Yağışlı havaya rağmen bu meydanları dolduran vatandaşlarımız, İYİ Parti’nin Türkiye’de iktidara geleceğinin ispatıdır. Allah herkesten razı olsun. İnşallah biz de Mart ayının ilk haftalarında Genel Başkanımız Sayın Akşener’i Manisa’da ağırlayacağız. Aynı coşku ve kalabalığın Manisa’da da yaşanacağından çok eminiz.” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.