MESO DİJİTAL KARTA GEÇİŞ YAPTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 17:01, Güncelleme: 06.04.2022 - 17:01
 

MESO DİJİTAL KARTA GEÇİŞ YAPTI

Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odası (MESO), üyeleriyle daha iyi iletişim kurmak adına bir ilki gerçekleştirerek dijital karta geçiş yaptı. Sistem sayesinde hem odaya hem üyelere kolaylık sağlanırken, milyonlarca ağacın kesilmesi de önlenmiş olacak.
Dijital kart Manisa Distribütörü Barbaros Cankaragöz, “Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odamızda dijital kartvizit kullanımını başlatmış bulunuyoruz. Bunu da oda başkanımız Bahattin Akyüz, esnaflarımızla ciddi bir iletişim kurma adına en hızlı en pratik şekilde gerçekleştirmek istiyor. Aynı zamanda dijital karta verdiği önem doğaya da gösterdiği önemden kaynaklanıyor. Yılda yaklaşık olarak 100 milyar kartvizit kullanımı sağlanıyor. Bu da 7 milyon ağaç demek. Hem çevreye olan duyarlılık hem de esnafla iletişim kurma adına böyle bir adım atmış bulunuyor. Hayırlısı olmasını diliyoruz. İyi günlerde kullanılmasını temenni ediyorum.” dedi. “HEM BİZE KOLAYLIK HEM DE ÜYEMİZE KOLAYLIK” Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, “Her zaman dediğimiz gibi yenilikçi bir odayız. Yenileri devamlı takip eden bir odayız. Yeni bu ilklerden bir tanesi. İlk defa biz olduğunuz düşünüyorum. Tabi ki burada hem bize kolaylık hem üyemize kolaylık. Üyelerimizin her konuda bize ulaşabilmesi için facebook, instgram, web sayfalarımız, özel bilgilerimiz, telefonlarımız, adreslerimiz içeren tek bir kart dokunuşla bu sistem harekete geçiyor. Bundan sonra kartvizit olayı yok. Bu kartla okutmalı veya telefona okutmalı olarak bu sistemi uygulayacağız. Odamız için hayırlı olsun. Esnaf sanatkarımız için hayırlı olsun. Bu demektir ki binlerce, milyonlarca ağacın kesilmemesi demek. Çünkü kartvizitler kağıttan olduğu için ağaçtan kesilerek yapılıyor. Milyonlarca ağacın da sapasağlam kaldığını gösteriyor. Onun için hayırlı olsun inşallah” dedi.
Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odası (MESO), üyeleriyle daha iyi iletişim kurmak adına bir ilki gerçekleştirerek dijital karta geçiş yaptı. Sistem sayesinde hem odaya hem üyelere kolaylık sağlanırken, milyonlarca ağacın kesilmesi de önlenmiş olacak.

Dijital kart Manisa Distribütörü Barbaros Cankaragöz, “Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odamızda dijital kartvizit kullanımını başlatmış bulunuyoruz. Bunu da oda başkanımız Bahattin Akyüz, esnaflarımızla ciddi bir iletişim kurma adına en hızlı en pratik şekilde gerçekleştirmek istiyor. Aynı zamanda dijital karta verdiği önem doğaya da gösterdiği önemden kaynaklanıyor. Yılda yaklaşık olarak 100 milyar kartvizit kullanımı sağlanıyor. Bu da 7 milyon ağaç demek. Hem çevreye olan duyarlılık hem de esnafla iletişim kurma adına böyle bir adım atmış bulunuyor. Hayırlısı olmasını diliyoruz. İyi günlerde kullanılmasını temenni ediyorum.” dedi.

“HEM BİZE KOLAYLIK HEM DE ÜYEMİZE KOLAYLIK”

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, “Her zaman dediğimiz gibi yenilikçi bir odayız. Yenileri devamlı takip eden bir odayız. Yeni bu ilklerden bir tanesi. İlk defa biz olduğunuz düşünüyorum. Tabi ki burada hem bize kolaylık hem üyemize kolaylık. Üyelerimizin her konuda bize ulaşabilmesi için facebook, instgram, web sayfalarımız, özel bilgilerimiz, telefonlarımız, adreslerimiz içeren tek bir kart dokunuşla bu sistem harekete geçiyor. Bundan sonra kartvizit olayı yok. Bu kartla okutmalı veya telefona okutmalı olarak bu sistemi uygulayacağız. Odamız için hayırlı olsun. Esnaf sanatkarımız için hayırlı olsun. Bu demektir ki binlerce, milyonlarca ağacın kesilmemesi demek. Çünkü kartvizitler kağıttan olduğu için ağaçtan kesilerek yapılıyor. Milyonlarca ağacın da sapasağlam kaldığını gösteriyor. Onun için hayırlı olsun inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.