METEOROLOJİDEN KRİTİK UYARI!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2018 - 13:47, Güncelleme: 12.01.2018 - 13:47
 

METEOROLOJİDEN KRİTİK UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hafta sonunda yurt genelinde yağmur ve karla karışık yağmur beklendiği bildirildi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde hissedilir derecede azalacak.
Meteoroloji'den alınan verilere göre Manisa'da bugün hava çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 14 derece olması bekleniyor. Manisa'Da hava sıcaklıkları önümüzdeki 5 gün boyunca en düşük 2, en yüksek 14 derece olması bekleniyor. Hafta sonu ise hava sıcaklıkları cumartesi günü en düşük 8, en yüksek 13 yağışlı, pazar en düşük 6, en yüksek 10 derece bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Güney Ege kıyılarının yer yer gök gürültülü sğanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. MANISA °C, 11°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı A.KARAHISAR °C, 8°C Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu DENIZLI °C, 14°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı IZMIR °C, 14°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, hafta sonu yurt  genelinde yağmur ve karla karışık yağmur beklendiği bildirildi. Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, mevsim normallerinin  üzerinde seyreden hava sıcaklığı hafta sonundan itibaren batı kesimlerden  başlayarak ülke genelinde hissedilir derecede azalacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hafta sonunda yurt genelinde yağmur ve karla karışık yağmur beklendiği bildirildi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde hissedilir derecede azalacak.

Meteoroloji'den alınan verilere göre Manisa'da bugün hava çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 14 derece olması bekleniyor. Manisa'Da hava sıcaklıkları önümüzdeki 5 gün boyunca en düşük 2, en yüksek 14 derece olması bekleniyor.

Hafta sonu ise hava sıcaklıkları cumartesi günü en düşük 8, en yüksek 13 yağışlı, pazar en düşük 6, en yüksek 10 derece bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Güney Ege kıyılarının yer yer gök gürültülü sğanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

MANISA °C, 11°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

A.KARAHISAR °C, 8°C Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

DENIZLI °C, 14°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

IZMIR °C, 14°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, hafta sonu yurt  genelinde yağmur ve karla karışık yağmur beklendiği bildirildi.

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, mevsim normallerinin  üzerinde seyreden hava sıcaklığı hafta sonundan itibaren batı kesimlerden  başlayarak ülke genelinde hissedilir derecede azalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.