MHP İL YÖNETİMİ VALİ GÜVENÇER’İ ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2016 - 09:16, Güncelleme: 27.09.2016 - 09:16
 

MHP İL YÖNETİMİ VALİ GÜVENÇER’İ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, yeni teşkilatlarını oluşturmaları ve Kurban Bayramı tatili nedeniyle ziyaretlerinin geciktiğini ifade ederek “Sayın Valim sizlere Manisa’mıza ‘hoş geldiniz’ demek, yeni yönetimimizi sizlere tanıştırmak amacıyla geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu. MHP İl Başkanı Erkan Öztürk daha sonra yönetim kurulu üyelerini Vali Güvençer’e tanıttı. Vali Güvençer’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Manisa ve Manisalılar için yapılacak yararlı her türlü hizmette birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, yeni teşkilatlarını oluşturmaları ve Kurban Bayramı tatili nedeniyle ziyaretlerinin geciktiğini ifade ederek “Sayın Valim sizlere Manisa’mıza ‘hoş geldiniz’ demek, yeni yönetimimizi sizlere tanıştırmak amacıyla geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.
MHP İl Başkanı Erkan Öztürk daha sonra yönetim kurulu üyelerini Vali Güvençer’e tanıttı. Vali Güvençer’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Manisa ve Manisalılar için yapılacak yararlı her türlü hizmette birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.