MHP'Lİ AKÇAY; "TÜRKİYE YENİ BİR SİSTEME ADIM ATIYOR"

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2018 - 11:05, Güncelleme: 24.06.2018 - 11:05
 

MHP'Lİ AKÇAY; "TÜRKİYE YENİ BİR SİSTEME ADIM ATIYOR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, oyunu Cemal Ergün İlköğretim Okulu’nda eşi Naciye Akçay ile birlikte kullandı.
 1406 numaralı sandıkta oyunu kullanan Akçay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akçay,  24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin herkese hayırlı olmasını diledi.  “Gördüğüm kadarıyla katılımı yüksek bir seçim olacak” diyen Akçay, “Bu seçim, diğer seçimlerden daha önemli ve farklı bir seçim. Çünkü artık yarından itibaren Türkiye yeni bir yönetim sistemine geçecek. Adı da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi. Bu bakımdan ülkemizin istikrarı, geleceği, istiklali ve bekası bakımından çok önemli bir seçimdir ve bu seçimden geriye dönüşte söz konusu değildir. Dolayısıyla vatandaşlarımızın da, ülkemizin istiklaline, istikbaline, güvenliğine, huzuruna hizmet edecek bu yapıda gerekli takdiri yapacaklarına inanıyoruz. Ve sonuçlarının da ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. ​
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, oyunu Cemal Ergün İlköğretim Okulu’nda eşi Naciye Akçay ile birlikte kullandı.
 1406 numaralı sandıkta oyunu kullanan Akçay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akçay,  24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin herkese hayırlı olmasını diledi. 
“Gördüğüm kadarıyla katılımı yüksek bir seçim olacak” diyen Akçay, “Bu seçim, diğer seçimlerden daha önemli ve farklı bir seçim. Çünkü artık yarından itibaren Türkiye yeni bir yönetim sistemine geçecek. Adı da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi. Bu bakımdan ülkemizin istikrarı, geleceği, istiklali ve bekası bakımından çok önemli bir seçimdir ve bu seçimden geriye dönüşte söz konusu değildir. Dolayısıyla vatandaşlarımızın da, ülkemizin istiklaline, istikbaline, güvenliğine, huzuruna hizmet edecek bu yapıda gerekli takdiri yapacaklarına inanıyoruz. Ve sonuçlarının da ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.