MHP’Lİ AKÇAY TURGUTLU’DA: “EKONOMİDE GÜVENSİZLİK YARATILMAK SURETİYLE SİYASET DİZAYN EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2018 - 09:34, Güncelleme: 25.05.2018 - 09:34
 

MHP’Lİ AKÇAY TURGUTLU’DA: “EKONOMİDE GÜVENSİZLİK YARATILMAK SURETİYLE SİYASET DİZAYN EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR”

24 Haziran seçimleri münasebetiyle Turgutlu’da çalışmalarda bulunan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelere ilişkin “Ekonomide güvensizlik yaratılmak suretiyle siyasetin dizayn edilmeye çalışılıyor. Seçimlerin erkene alınmasındaki sebeplerden birisi de son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelerin Sayın Genel Başkanımız tarafından önceden öngörülmüş olmasıdır” dedi.
  Milliyetçi Hareket Partisi Manisa milletvekili ve Grup Başkanvekili Erkan Akçay 24 Haziran seçim çalışmaları münasebetiyle Turgutlu’daydı. MHP Turgutlu ilçe başkanı Orhan Sayar ve yönetimiyle birlikte Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de eşlik ettiği Akçay esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. MHP’li Akçay 2015 Dağlıca şehitlerimizden Piyade Uzman Çavuş Tolga Artuğ’un ailesiyle Hakkâri Yüksekova’da gazi olan Mehmet Salih Okkay’ı ziyaret etti.   Turgutlu’da esnaf ziyaretlerinde 24 Haziran seçimlerine ilişkin destek isteyen Akçay Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kurum ve kurallarıyla inşası için Cumhur İttifakı içerisinde hareket ediyoruz” dedi. MHP’nin Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan Akçay şöyle devam etti: “Liderler ülkelerinin kaderlerini temsil eder. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden Türkiye tehdit ediliyor. Bu operasyon Türk milletine karşı yapılan bir operasyondur. Bize düşen ülkemize ve milletimize sahip çıkmak, cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaktır. Kavga, dövüş edersek ancak memlekete kötülük yapmış olur, düşmanı sevindirmiş oluruz.”   Ziyaretlerinde ekonomideki son dönem gelişmeleri de değerlendiren Akçay ekonomide güvensizlik yaratmak suretiyle siyasetin dizayn edilmeye çalışıldığına dikkat çekti. Dünya’da meydana gelen ekonomik dalgalanmanın, seçim arifesinde acaba Türkiye’de de tetikleyebilir miyiz diyerek hamleler yapıldığı belirten Akçay “Biz bu senaryoları daha önce de gördük. 2001’de bunu yaşadık. Gecelik faizlerin birden yükselmesiyle ekonomik kriz tırmandı ve krizin arkasından bir takım siyasi hedefler hayata geçirildi. Bugünkü senaryo karşısında Türkiye’yi siyasi yönden güçlendirmemiz gerekmektedir.Seçimlerin erkene alınmasındaki sebeplerden birisi de son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelerin Sayın Genel Başkanımız tarafından önceden öngörülmüş olmasıdır. Sayın Genel Başkanımız bu oyunu gördüğü için, seçimlerin erkene alınmasının ülkemiz açısından faydalı olacağını ifade etti. Son 2-3 gündür yaşananlarda zaten bunu daha net gösteriyor ve haklılığını ortaya koyuyor.” dedi.   Akçay Makedon Göçmenleri Derneği ve Atatürk Mahallesini ziyaretinin ardından Turgutlu’dan ayrıldı.  
24 Haziran seçimleri münasebetiyle Turgutlu’da çalışmalarda bulunan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelere ilişkin “Ekonomide güvensizlik yaratılmak suretiyle siyasetin dizayn edilmeye çalışılıyor. Seçimlerin erkene alınmasındaki sebeplerden birisi de son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelerin Sayın Genel Başkanımız tarafından önceden öngörülmüş olmasıdır” dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa milletvekili ve Grup Başkanvekili Erkan Akçay 24 Haziran seçim çalışmaları münasebetiyle Turgutlu’daydı. MHP Turgutlu ilçe başkanı Orhan Sayar ve yönetimiyle birlikte Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de eşlik ettiği Akçay esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. MHP’li Akçay 2015 Dağlıca şehitlerimizden Piyade Uzman Çavuş Tolga Artuğ’un ailesiyle Hakkâri Yüksekova’da gazi olan Mehmet Salih Okkay’ı ziyaret etti.


 
Turgutlu’da esnaf ziyaretlerinde 24 Haziran seçimlerine ilişkin destek isteyen Akçay Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kurum ve kurallarıyla inşası için Cumhur İttifakı içerisinde hareket ediyoruz” dedi. MHP’nin Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan Akçay şöyle devam etti: “Liderler ülkelerinin kaderlerini temsil eder. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden Türkiye tehdit ediliyor. Bu operasyon Türk milletine karşı yapılan bir operasyondur. Bize düşen ülkemize ve milletimize sahip çıkmak, cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaktır. Kavga, dövüş edersek ancak memlekete kötülük yapmış olur, düşmanı sevindirmiş oluruz.”
 


Ziyaretlerinde ekonomideki son dönem gelişmeleri de değerlendiren Akçay ekonomide güvensizlik yaratmak suretiyle siyasetin dizayn edilmeye çalışıldığına dikkat çekti. Dünya’da meydana gelen ekonomik dalgalanmanın, seçim arifesinde acaba Türkiye’de de tetikleyebilir miyiz diyerek hamleler yapıldığı belirten Akçay “Biz bu senaryoları daha önce de gördük. 2001’de bunu yaşadık. Gecelik faizlerin birden yükselmesiyle ekonomik kriz tırmandı ve krizin arkasından bir takım siyasi hedefler hayata geçirildi. Bugünkü senaryo karşısında Türkiye’yi siyasi yönden güçlendirmemiz gerekmektedir.Seçimlerin erkene alınmasındaki sebeplerden birisi de son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelerin Sayın Genel Başkanımız tarafından önceden öngörülmüş olmasıdır. Sayın Genel Başkanımız bu oyunu gördüğü için, seçimlerin erkene alınmasının ülkemiz açısından faydalı olacağını ifade etti. Son 2-3 gündür yaşananlarda zaten bunu daha net gösteriyor ve haklılığını ortaya koyuyor.” dedi.


 
Akçay Makedon Göçmenleri Derneği ve Atatürk Mahallesini ziyaretinin ardından Turgutlu’dan ayrıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.