MİDDER’DEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2017 - 08:01, Güncelleme: 13.11.2017 - 08:01
 

MİDDER’DEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

MİDDER Manisa İl Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı dün, Tevfik Lav Tesisleri’nde bir kahvaltı programı düzenledi. 130 kişinin katıldığı kahvaltı programına MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, MİDDER Manisa İl Başkanı Tarık Çanlı, İl Yönetim Kurulu ile Gençlik Kolları Başkanı Aygün Baygeldi ve Gençlik Kolları Yönetimi katıldı. Yaklaşık iki buçuk saat süren kahvaltı programında, milli birlik ve beraberlik kavramına vurgu yapıldı.
HABER ÖZLEM UNCU Genel Kurul öncesi MİDDER Manisa İl Yönetimi ve Üyeleri ile bir araya gelen MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ kahvaltının ardından; gençlerin yanına giderek sohbet etti. Serhat Çağ gençlere, Türkiye’de geçmişten bugüne yaşanan değişim ve gelişmelerden; bu değişim ve gelişmelerin olumlu ve olumsuz yansımalarından bahsetti. Genel Başkan Serhat Çağ’ı pür dikkat dinleyen gençler,gündem konuları ile yakından ilgilendi. “MİDDER 42 İL ve 86 İLÇEDE TEMSİL EDİLİYOR” Sözlerinde öncelik olarak MİDDER’in Türkiye geneli son durumuna değinen Genel Başkan Serhat Çağ, “Şehzadeler Şehri Manisamıza yaklaşık 2 aydır gelemedim. Hemşerilerimiz ve dostlarımız takip ediyorlardır. 2aylık gibi bir süreçte, Derneğimizin Türkiye Geneli şube ve temsilciliklerinin açılışlarını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz hafta Akdeniz’de idik. Ondan öncesinde ise, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizi ziyaret ettik ve açılışlarımızı gerçekleştirdik. Ayrıca bu bölgelerdeki vatandaşlarımızla hasbihal etme ve hemhâl olma şansı elde ettik. Buralardaki sancak beylerimizi, temsili noktalarımızı faaliyete geçirdik. An itibari ile MİDDER, Türkiye geneli 42 il ve 86 ilçede temsil ediliyor” dedi. GÜNEYDOĞU İLLERİMİZDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK” MİDDER’in kuruluşundan bu yana gerçekleştirdikleri organizasyon ve projeleri anlatan Genel Başkan Serhat Çağ, açıklamalarına şöyle devam etti. “1 buçuk yıldır çok önemli organizasyonlar ve projeler gerçekleştirdik. Bu bakımdan Güneydoğu’daki illerimize özellikle Tunceli’de yaptığımız programları unutmamız mümkün değil. Oradaki vatandaşlarımız halkımızın katılımı bizleri fazlasıyla mutlu ve memnun etti. Ayrıca Şırnak Diyarbakır, Elazığ açılışlarımızda da güzel anılar biriktirdik. MİDDER, milli irade ruhunu tüm Türkiye’ de yaşatmaya devam ediyor.” “HEDEFİMİZ 2. YILDA TÜRKİYE GENELİ 130 TEMSİLCİLİK” MİDDER olarak, öncelikli hedefleri doğrultusunda ayrıntılı bilgi veren Genel Başkan Serhat Çağ, “ Hedefimiz 2. Yılımızda Türkiye geneli 130 temsilcilik oluşturmak. Bununla birlikte; 15 Temmuz işgal girişini gerçekleştiren hain terör örgütlerinin vermiş oldukları zararları vatandaşımıza milletimize, yediden yetmişe anlatmak” dedi. “GENÇLERİMİZ GELECEK NESİLLERE DOĞRUYU AKTARACAK” Genel Başkan Serhat Çağ, “ Biz bugün burada gençlerimiz ile bir araya gelerek 15 Temmuz gecesi hain terör örgütlerinin düzenlediği işgal girişimi hakkında sohbetimizi gerçekleştirdik. Gençlerimiz tüm gerçekleri, yaşananları  gelecek nesillerimize aktarmaya devam edeceklerdir. Gençlerimiz ile beraber Milli Birlik ve Beraberlik Ruhunu gelecek nesillere hep birlikte aktaracağız” şeklinde konuştu.    
MİDDER Manisa İl Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı dün, Tevfik Lav Tesisleri’nde bir kahvaltı programı düzenledi. 130 kişinin katıldığı kahvaltı programına MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, MİDDER Manisa İl Başkanı Tarık Çanlı, İl Yönetim Kurulu ile Gençlik Kolları Başkanı Aygün Baygeldi ve Gençlik Kolları Yönetimi katıldı. Yaklaşık iki buçuk saat süren kahvaltı programında, milli birlik ve beraberlik kavramına vurgu yapıldı.
HABER
ÖZLEM UNCU


Genel Kurul öncesi MİDDER Manisa İl Yönetimi ve Üyeleri ile bir araya gelen MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ kahvaltının ardından; gençlerin yanına giderek sohbet etti. Serhat Çağ gençlere, Türkiye’de geçmişten bugüne yaşanan değişim ve gelişmelerden; bu değişim ve gelişmelerin olumlu ve olumsuz yansımalarından bahsetti. Genel Başkan Serhat Çağ’ı pür dikkat dinleyen gençler,gündem konuları ile yakından ilgilendi.



“MİDDER 42 İL ve 86 İLÇEDE TEMSİL EDİLİYOR”
Sözlerinde öncelik olarak MİDDER’in Türkiye geneli son durumuna değinen Genel Başkan Serhat Çağ, “Şehzadeler Şehri Manisamıza yaklaşık 2 aydır gelemedim. Hemşerilerimiz ve dostlarımız takip ediyorlardır. 2aylık gibi bir süreçte, Derneğimizin Türkiye Geneli şube ve temsilciliklerinin açılışlarını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz hafta Akdeniz’de idik. Ondan öncesinde ise, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizi ziyaret ettik ve açılışlarımızı gerçekleştirdik. Ayrıca bu bölgelerdeki vatandaşlarımızla hasbihal etme ve hemhâl olma şansı elde ettik. Buralardaki sancak beylerimizi, temsili noktalarımızı faaliyete geçirdik. An itibari ile MİDDER, Türkiye geneli 42 il ve 86 ilçede temsil ediliyor” dedi.



GÜNEYDOĞU İLLERİMİZDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK”
MİDDER’in kuruluşundan bu yana gerçekleştirdikleri organizasyon ve projeleri anlatan Genel Başkan Serhat Çağ, açıklamalarına şöyle devam etti. “1 buçuk yıldır çok önemli organizasyonlar ve projeler gerçekleştirdik. Bu bakımdan Güneydoğu’daki illerimize özellikle Tunceli’de yaptığımız programları unutmamız mümkün değil. Oradaki vatandaşlarımız halkımızın katılımı bizleri fazlasıyla mutlu ve memnun etti. Ayrıca Şırnak Diyarbakır, Elazığ açılışlarımızda da güzel anılar biriktirdik. MİDDER, milli irade ruhunu tüm Türkiye’ de yaşatmaya devam ediyor.”

“HEDEFİMİZ 2. YILDA TÜRKİYE GENELİ 130 TEMSİLCİLİK”
MİDDER olarak, öncelikli hedefleri doğrultusunda ayrıntılı bilgi veren Genel Başkan Serhat Çağ, “ Hedefimiz 2. Yılımızda Türkiye geneli 130 temsilcilik oluşturmak. Bununla birlikte; 15 Temmuz işgal girişini gerçekleştiren hain terör örgütlerinin vermiş oldukları zararları vatandaşımıza milletimize, yediden yetmişe anlatmak” dedi.



“GENÇLERİMİZ GELECEK NESİLLERE DOĞRUYU AKTARACAK”

Genel Başkan Serhat Çağ, “ Biz bugün burada gençlerimiz ile bir araya gelerek 15 Temmuz gecesi hain terör örgütlerinin düzenlediği işgal girişimi hakkında sohbetimizi gerçekleştirdik. Gençlerimiz tüm gerçekleri, yaşananları  gelecek nesillerimize aktarmaya devam edeceklerdir. Gençlerimiz ile beraber Milli Birlik ve Beraberlik Ruhunu gelecek nesillere hep birlikte aktaracağız” şeklinde konuştu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.