Milangaz Enerji Grubu’ndan Erdinç Yumrukaya’ya Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2021 - 09:44, Güncelleme: 15.04.2021 - 09:44
 

Milangaz Enerji Grubu’ndan Erdinç Yumrukaya’ya Ziyaret

Milangaz Enerji Genel Müdürü Armanç Ekinci, Yatırımlar ve Projeler Direktörü Can Toydemir ve Milangaz Ege Bölge Müdürü Osman İnce; Erdinç Ticaret Milangaz ekibine ve iş ortakları Erdinç Yumrukaya’ya hayırlı olsun ziyareti düzenledi.
Milangaz’ın önemli isimleri Manisa ziyaretleri kapsamında Erdinç Yumrukaya’nın misafiri oldu. Ziyaret sonrası açıklama yapan Armanç Ekinci; “Sayın Yumrukaya ile tüp ve enerji sektörü üzerine çok kaliteli bir sohbetimiz oldu. Bilgi ve tecrübesi ile bölgesinde en başarılı bayilerimizin başında geliyorlar. Manisa’da hayata geçirdikleri düzenli kampanyalar ve hediye promosyonlarını diğer bayilerimize de örnek olarak göstereceğim. Erdinç bey’e ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. YUMRUKAYA; “ 10 YILI AŞKIN SÜREDİR BU AİLENİN İÇİNDEYİZ” 1 Mart 2011 yılından beri Manisa’da hizmet verdiklerini belirten Yumrukaya; “Erdinç Ticaret olarak hemşerilerimizin ev ve işyerlerine hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bayramlarda ve özel günlerde siparişlerinin yanında hep nacizane hediyelerimiz oldu. Bütçelere uygun kampanyalarımız oluyor ve yerel reklam kanallarında şehrimize duyuruyoruz. Kaliteli hizmet vermek için tercih edilmek için çok çalışıyoruz. Milangaz Enerji Grubu’na dahil olmaktan son derece mutluyuz. Güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.”
Milangaz Enerji Genel Müdürü Armanç Ekinci, Yatırımlar ve Projeler Direktörü Can Toydemir ve Milangaz Ege Bölge Müdürü Osman İnce; Erdinç Ticaret Milangaz ekibine ve iş ortakları Erdinç Yumrukaya’ya hayırlı olsun ziyareti düzenledi.

Milangaz’ın önemli isimleri Manisa ziyaretleri kapsamında Erdinç Yumrukaya’nın misafiri oldu. Ziyaret sonrası açıklama yapan Armanç Ekinci; “Sayın Yumrukaya ile tüp ve enerji sektörü üzerine çok kaliteli bir sohbetimiz oldu. Bilgi ve tecrübesi ile bölgesinde en başarılı bayilerimizin başında geliyorlar. Manisa’da hayata geçirdikleri düzenli kampanyalar ve hediye promosyonlarını diğer bayilerimize de örnek olarak göstereceğim. Erdinç bey’e ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

YUMRUKAYA; “ 10 YILI AŞKIN SÜREDİR BU AİLENİN İÇİNDEYİZ”

1 Mart 2011 yılından beri Manisa’da hizmet verdiklerini belirten Yumrukaya; “Erdinç Ticaret olarak hemşerilerimizin ev ve işyerlerine hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bayramlarda ve özel günlerde siparişlerinin yanında hep nacizane hediyelerimiz oldu. Bütçelere uygun kampanyalarımız oluyor ve yerel reklam kanallarında şehrimize duyuruyoruz. Kaliteli hizmet vermek için tercih edilmek için çok çalışıyoruz. Milangaz Enerji Grubu’na dahil olmaktan son derece mutluyuz. Güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.