MİLANGAZ İLE TÜRK METAL SENDİKASI ARASINDA PROTOKOL

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2022 - 16:43, Güncelleme: 27.01.2022 - 16:43
 

MİLANGAZ İLE TÜRK METAL SENDİKASI ARASINDA PROTOKOL

Erdinç Şirketler Grubu bünyesindeki Milangaz ile Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi arasında sendika üyelerinin daha ucuz tüp ve su alması için ilki 2019 yılında imzalanan protokol 2022 yılı için tazelendi.
Manisa’da 6 bin üyesi bulunan Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi, işçi üyelerinin sosyal yaşamlarına avantaj sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Erdinç Şirket Grubu bünyesindeki Milangaz ile sendika üyelerinin tüp ve damacana sudan indirimli yararlanması için ilk olarak 2019 yılında imzaladıkları protokolü bu yıl içinde yeniledi. Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli’nin imzaladığı protokol, Türk Metal Sendikası Manisa İl Binası’nda yapıldı. “ÜYELERİMİZE DESTEK OLUYORUZ” Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli; “Öncelikle 2021-2023 toplu iş sözleşmemizin bütün üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sosyal sendikacılık anlamında 2019 yılından beri Erdinç Şirketler Grubu bünyesindeki Milangaz ile yaptığımız anlaşmayı bu yılda yeniledik. Onların vermiş olduğu indirimlerle birlikte üyelerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Anlaşmamız, bütün üyelerimize hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu. “KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEDEN HİZMET EDECEĞİZ” Sendika kapsamında binlerce insana hizmet etmenin büyük mutluluk verdiğini kaydeden Erdinç Şirketler Grubu Milangaz Bayi Koordinatörü Soner Yumrukaya; "Firmamız adına ve sendika adına yaptığımız güzel anlaşma bu yıl da yenilendi. Manisa’da saygıdeğer ve bilinen bir sendika ile birlikte yol almak bizi sevindiriyor. Kalitemizden ödün vermeden tüm üyelere özveriyle hizmet edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi
Erdinç Şirketler Grubu bünyesindeki Milangaz ile Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi arasında sendika üyelerinin daha ucuz tüp ve su alması için ilki 2019 yılında imzalanan protokol 2022 yılı için tazelendi.

Manisa’da 6 bin üyesi bulunan Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesi, işçi üyelerinin sosyal yaşamlarına avantaj sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Erdinç Şirket Grubu bünyesindeki Milangaz ile sendika üyelerinin tüp ve damacana sudan indirimli yararlanması için ilk olarak 2019 yılında imzaladıkları protokolü bu yıl içinde yeniledi. Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli’nin imzaladığı protokol, Türk Metal Sendikası Manisa İl Binası’nda yapıldı.

“ÜYELERİMİZE DESTEK OLUYORUZ”

Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli; “Öncelikle 2021-2023 toplu iş sözleşmemizin bütün üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sosyal sendikacılık anlamında 2019 yılından beri Erdinç Şirketler Grubu bünyesindeki Milangaz ile yaptığımız anlaşmayı bu yılda yeniledik. Onların vermiş olduğu indirimlerle birlikte üyelerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Anlaşmamız, bütün üyelerimize hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEDEN HİZMET EDECEĞİZ”

Sendika kapsamında binlerce insana hizmet etmenin büyük mutluluk verdiğini kaydeden Erdinç Şirketler Grubu Milangaz Bayi Koordinatörü Soner Yumrukaya; "Firmamız adına ve sendika adına yaptığımız güzel anlaşma bu yıl da yenilendi. Manisa’da saygıdeğer ve bilinen bir sendika ile birlikte yol almak bizi sevindiriyor. Kalitemizden ödün vermeden tüm üyelere özveriyle hizmet edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.