MİMARLAR ODASI ÜYELERİ 'MAHİR GÜLHAN' DEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2021 - 18:31, Güncelleme: 11.12.2021 - 18:31
 

MİMARLAR ODASI ÜYELERİ 'MAHİR GÜLHAN' DEDİ

Mimarlar Odası yeni başkanını seçti ve yeni başkan Manisa'nın genç mimarlarından Mahir Gülhan oldu. Mahir Gülhan görevi devraldıktan sonra "İlk işimiz odamıza yakışır bir binaya geçmek olacak. Ayrıca daha önceki dönemlerde olduğu gibi mimarlarımızın ve Manisalıların çözülemeyen tüm sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız," dedi. Manisa'da Mimarlar Odası yeni başkanını seçti. 28. olağan genel kurulda üyeler oyunu Mimar Mahir Gülhan'dan yana kullandı.  27. Dönem başkanı Yasemin Gümüş, Gülhan'a başkanlığı devrederek başarılar diledi.

Mimarlar Odası yeni başkanını seçti ve yeni başkan Manisa'nın genç mimarlarından Mahir Gülhan oldu.

Mahir Gülhan görevi devraldıktan sonra "İlk işimiz odamıza yakışır bir binaya geçmek olacak. Ayrıca daha önceki dönemlerde olduğu gibi mimarlarımızın ve Manisalıların çözülemeyen tüm sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız," dedi.

Manisa'da Mimarlar Odası yeni başkanını seçti. 28. olağan genel kurulda üyeler oyunu Mimar Mahir Gülhan'dan yana kullandı. 

27. Dönem başkanı Yasemin Gümüş, Gülhan'a başkanlığı devrederek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.