MOSB MÜKEMMELLİKTE KARARLI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2017 - 08:35, Güncelleme: 24.11.2017 - 08:35
 

MOSB MÜKEMMELLİKTE KARARLI

Yaklaşık bir yıldır ‘EFQM Mükemmellik Modeli’ çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa OSB modelin ilk aşaması olan; ‘Mükemmellikte Kararlılık Belgesi’ni ‘Dönüşümde Liderlik’ teması ileİstanbul’da düzenlenen Ulusal Kalite Kongresi’nde 2 yıldız düzeyiyle aldı.
Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) tarafından geliştirilmiş olan EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulamak için Kasım 2016’da Kalder ile Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi imzalayan; Manisa Organize Sanayi Bölgesi mükemmellik yoluculuğuna hızlı başladı. “MÜKEMMELLİK MODELİ İLE MÜKEMMEL KURULUŞLAR” Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait TÜREK; EFQM Modeli ile kuruluşlara yönelik sağlayacağı yararlara ilişkin görüş bildirdi. Sait Türek konu hakkında, “Kuruluşların mükemmellik kavramını dikkate alarak güçlü ve iyileştirmeye açık alanlarını belirleyerek gelişim planlarını hazırlamalarına yardımcı olan bu modeli uygulamaya başlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.Başta Avrupa olmak üzere Dünya’da 30 bin’den fazla kuruluş EFQM Mükemmellik Modelini bir yönetim modeli olarak kullanmaktadır. Modelin ana temasında olduğu gibi ‘Mükemmel kuruluşlar’, tüm paydaşlarının beklentilerini karşılayan veya aşan üstün performans gösterir ve bu performansı sürdürür Biz de Manisa OSB olarak yatırımcısının çözüm ortağı olmayı kendine misyon edinmiş bir bölgeyiz; ancak sadece yatırımcılarımız için değil aynı zamanda toplum ve çalışanlarımız için de çalışıyoruz. Yaptığımız Sosyal Sorumluluk Projeleri ülke genelinde ses getiriyor ve model oluşturuyor. Bu çerçevede, Mükemmellik Yolculuğundaki kararlılığımızı göstermek üzere başladığımız çalışmalarımızla kalite ve mükemmelliği kurum kültürümüz haline getirmek ve sürekli iyileşen sürdürülebilir bir başarı yakalamak için büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.                  
Yaklaşık bir yıldır ‘EFQM Mükemmellik Modeli’ çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa OSB modelin ilk aşaması olan; ‘Mükemmellikte Kararlılık Belgesi’ni ‘Dönüşümde Liderlik’ teması ileİstanbul’da düzenlenen Ulusal Kalite Kongresi’nde 2 yıldız düzeyiyle aldı.


Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) tarafından geliştirilmiş olan EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulamak için Kasım 2016’da Kalder ile Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi imzalayan; Manisa Organize Sanayi Bölgesi mükemmellik yoluculuğuna hızlı başladı.




“MÜKEMMELLİK MODELİ İLE MÜKEMMEL KURULUŞLAR”
Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait TÜREK; EFQM Modeli ile kuruluşlara yönelik sağlayacağı yararlara ilişkin görüş bildirdi. Sait Türek konu hakkında, “Kuruluşların mükemmellik kavramını dikkate alarak güçlü ve iyileştirmeye açık alanlarını belirleyerek gelişim planlarını hazırlamalarına yardımcı olan bu modeli uygulamaya başlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.Başta Avrupa olmak üzere Dünya’da 30 bin’den fazla kuruluş EFQM Mükemmellik Modelini bir yönetim modeli olarak kullanmaktadır. Modelin ana temasında olduğu gibi ‘Mükemmel kuruluşlar’, tüm paydaşlarının beklentilerini karşılayan veya aşan üstün performans gösterir ve bu performansı sürdürür Biz de Manisa OSB olarak yatırımcısının çözüm ortağı olmayı kendine misyon edinmiş bir bölgeyiz; ancak sadece yatırımcılarımız için değil aynı zamanda toplum ve çalışanlarımız için de çalışıyoruz. Yaptığımız Sosyal Sorumluluk Projeleri ülke genelinde ses getiriyor ve model oluşturuyor. Bu çerçevede, Mükemmellik Yolculuğundaki kararlılığımızı göstermek üzere başladığımız çalışmalarımızla kalite ve mükemmelliği kurum kültürümüz haline getirmek ve sürekli iyileşen sürdürülebilir bir başarı yakalamak için büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
               


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.