MOSTEM’ DEN İKİ BÜYÜK BAŞARI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2018 - 09:41, Güncelleme: 11.04.2018 - 09:41
 

MOSTEM’ DEN İKİ BÜYÜK BAŞARI

Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM), okullar arası bisiklet yarışında ve Robot Olimpiyatlarında yeteneklerini kanıtlayarak derece aldı.
Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM), Gebze Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından 6-7-8 Nisan 2018 tarihlerinde, bu yıl ilki düzenlenen I. Uluslararası Gebze Teknik Üniversitesi Kelebek Robot Olimpiyatları’na (KelebekRO) katıldı.30 üniversite, robot kuruluşları ve özel liselerin katıldığı farklı kabiliyetlerde robotların birbirleriyle mücadele etme fırsatı bulduğu yarışmalarda, ‘Hünkar Çayırı Arazi Robotu’ kategorisinde, MOSTEM’ in ‘Yonca’ adlı robotu, 29 robot arasında başarılı performans göstererek birincilik elde etti. AKYOL, ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ KUTLADI Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, her yarışmada iddialı olduğunu bu yarışmada da kanıtlayarak zirveye adını yazdırdı.Manisa OSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol, “Türkiye'nin robot konusunda kendini kanıtlamış 30 Üniversite ve Lise arasında alınan bu birincilikte emeği olan öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizi bütün kalbimle kutluyorum” dedi. TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde önceki gün düzenlenen okullar arası bisiklet yarışında; Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM) Bisiklet Takımı, başarılı bir performans gösterdi ve takım olarak 1. oldu. Yaklaşık 44 okulun katıldığı programda, bisikletçiler başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele etti. MOSTEM’ in bisiklet takımı, B Gençler kategorisinde 2. 3. ve 4. olup, toplam 9 puana ulaşarak “Takım” İl Birincisi olmayı başardı. B Gençler Takımı’nda, Enes Çalışkan birinci, Enes Furkan Çiftçi ikinci, Cemil Anıl Sümer üçüncü ve Tolga Yılmaz dördüncü oldu. A Gençler Kategorisi’nde sporcular 3. 4. ve 5. olup, toplam 12 puan toplayarak takım il birincisi oldu. A Gençler Takımı’nda Onur Ergünanç birinci, Yılmaz Özgüç ikinci, Yiğit Balkanlı üçüncü, Demirkan Dikmen dördüncü ve Egemen Küçükoğlu beşinci oldu.MOSTEM Bisiklet Takımı böylelikle 9-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına Katılmaya hak kazandı.  
Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM), okullar arası bisiklet yarışında ve Robot Olimpiyatlarında yeteneklerini kanıtlayarak derece aldı.
Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM), Gebze Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından 6-7-8 Nisan 2018 tarihlerinde, bu yıl ilki düzenlenen I. Uluslararası Gebze Teknik Üniversitesi Kelebek Robot Olimpiyatları’na (KelebekRO) katıldı.30 üniversite, robot kuruluşları ve özel liselerin katıldığı farklı kabiliyetlerde robotların birbirleriyle mücadele etme fırsatı bulduğu yarışmalarda, ‘Hünkar Çayırı Arazi Robotu’ kategorisinde, MOSTEM’ in ‘Yonca’ adlı robotu, 29 robot arasında başarılı performans göstererek birincilik elde etti.



AKYOL, ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ KUTLADI
Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, her yarışmada iddialı olduğunu bu yarışmada da kanıtlayarak zirveye adını yazdırdı.Manisa OSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol, “Türkiye'nin robot konusunda kendini kanıtlamış 30 Üniversite ve Lise arasında alınan bu birincilikte emeği olan öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizi bütün kalbimle kutluyorum” dedi.



TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde önceki gün düzenlenen okullar arası bisiklet yarışında; Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM) Bisiklet Takımı, başarılı bir performans gösterdi ve takım olarak 1. oldu. Yaklaşık 44 okulun katıldığı programda, bisikletçiler başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele etti. MOSTEM’ in bisiklet takımı, B Gençler kategorisinde 2. 3. ve 4. olup, toplam 9 puana ulaşarak “Takım” İl Birincisi olmayı başardı. B Gençler Takımı’nda, Enes Çalışkan birinci, Enes Furkan Çiftçi ikinci, Cemil Anıl Sümer üçüncü ve Tolga Yılmaz dördüncü oldu. A Gençler Kategorisi’nde sporcular 3. 4. ve 5. olup, toplam 12 puan toplayarak takım il birincisi oldu. A Gençler Takımı’nda Onur Ergünanç birinci, Yılmaz Özgüç ikinci, Yiğit Balkanlı üçüncü, Demirkan Dikmen dördüncü ve Egemen Küçükoğlu beşinci oldu.MOSTEM Bisiklet Takımı böylelikle 9-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına Katılmaya hak kazandı.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.