MTSO SEÇİMLERİNDE ŞOK KARARLAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2018 - 09:10, Güncelleme: 13.04.2018 - 09:10
 

MTSO SEÇİMLERİNDE ŞOK KARARLAR

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugün gerçekleştirilecek olan seçimleri öncesinde adaylardan Ayberk Aloğlu adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Ayberk Aloğlu, meslek komitesi seçiminde kurayla meclise girmeyi başarmıştı. Aloğlu, seçimlere saatler kala adaylıktan çekildi.  Manisa TSO seçimlerinde Mehmet Yılmaz ile İdris Şendil’in başkanlık için yarışması bekleniyor. Adnan Erbil'in ise adaylık için yoğun bir şekilde çalıştığı bugün duruma göre son kararını vereceği öğrenildi.  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Meclis Üyeleri, bir kez daha sandığa gidiyor. 7 Nisan günü yapılan seçimlerin ardından 65 kişiden oluşan Oda Meclis Üyeleri, bugünyeni başkanını seçecek.     Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçim takviminde sona gelindi. İl Seçim Kurulu, 7 Nisan 2018 tarihinde yapılan organ seçimlerinin sonuçlarını onayladı. Kesinleşen seçim sonuçlarının Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde askıya çıkmasının ardından, 65 kişiden oluşan Oda Meclis üyeleri, bugün Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 10:00-15:00 saatleri arasında, Yönetim Kurulu ve Başkanlığı, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerini seçecek.  
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugün gerçekleştirilecek olan seçimleri öncesinde adaylardan Ayberk Aloğlu adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Ayberk Aloğlu, meslek komitesi seçiminde kurayla meclise girmeyi başarmıştı. Aloğlu, seçimlere saatler kala adaylıktan çekildi.  Manisa TSO seçimlerinde Mehmet Yılmaz ile İdris Şendil’in başkanlık için yarışması bekleniyor. Adnan Erbil'in ise adaylık için yoğun bir şekilde çalıştığı bugün duruma göre son kararını vereceği öğrenildi. 

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Meclis Üyeleri, bir kez daha sandığa gidiyor. 7 Nisan günü yapılan seçimlerin ardından 65 kişiden oluşan Oda Meclis Üyeleri, bugünyeni başkanını seçecek.  
 
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçim takviminde sona gelindi. İl Seçim Kurulu, 7 Nisan 2018 tarihinde yapılan organ seçimlerinin sonuçlarını onayladı. Kesinleşen seçim sonuçlarının Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde askıya çıkmasının ardından, 65 kişiden oluşan Oda Meclis üyeleri, bugün Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 10:00-15:00 saatleri arasında, Yönetim Kurulu ve Başkanlığı, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerini seçecek.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.