Muradiye OSB Başkanı Kıvırcık Yumrukaya’nın Misafiri Oldu

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 10:16, Güncelleme: 19.03.2021 - 10:16
 

Muradiye OSB Başkanı Kıvırcık Yumrukaya’nın Misafiri Oldu

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde geçtiğimiz ay düzenlenen müteşebbis heyeti seçimlerinde başkanlığına getirilen iş adamı Osman Kıvırcık, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın misafiri oldu. YUMRUKAYA; “MURADİYE OSB, ŞEHRİMİZ İÇİN ÖNEMLİ İŞLER YAPACAK” Ofis Home Mağazası’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Yumrukaya; “Osman Bey, Manisamız için önemli bir iş adamıdır ayrıca AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık Hanımefendinin de eşidir. Geçtiğimiz ay itibariyle Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nin başkanlığına seçildi. Kendisini tebrik ediyorum, şehrimiz için önemli işlere imza atacaklarından hiç şüphem yok. Osman bey ile çok keyifli bir sohbet ettik, kahvemizi içtik ve mağazamızı gezerek Ofis Home, Bürosit ve Kelebek Mutfak markamıza ait ürünlerimiz hakkında kendi ofisi ile ilgili bilgiler aldı. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” sözlerine yer verdi. KIVIRCIK; “YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM” “Sayın Yumrukaya’nın Ofis Home Mağazası’na misafir oldum. Ekibine ve Erdinç Bey’e nazik misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. 40 yılı aşkın tecrübesi ile büyük işlere imza atan Ofis Home hakkında detaylı bilgiler alma fırsatım oldu. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.”

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde geçtiğimiz ay düzenlenen müteşebbis heyeti seçimlerinde başkanlığına getirilen iş adamı Osman Kıvırcık, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’nın misafiri oldu.

YUMRUKAYA; “MURADİYE OSB, ŞEHRİMİZ İÇİN ÖNEMLİ İŞLER YAPACAK”

Ofis Home Mağazası’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Yumrukaya; “Osman Bey, Manisamız için önemli bir iş adamıdır ayrıca AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık Hanımefendinin de eşidir. Geçtiğimiz ay itibariyle Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nin başkanlığına seçildi. Kendisini tebrik ediyorum, şehrimiz için önemli işlere imza atacaklarından hiç şüphem yok. Osman bey ile çok keyifli bir sohbet ettik, kahvemizi içtik ve mağazamızı gezerek Ofis Home, Bürosit ve Kelebek Mutfak markamıza ait ürünlerimiz hakkında kendi ofisi ile ilgili bilgiler aldı. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” sözlerine yer verdi.

KIVIRCIK; “YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

“Sayın Yumrukaya’nın Ofis Home Mağazası’na misafir oldum. Ekibine ve Erdinç Bey’e nazik misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. 40 yılı aşkın tecrübesi ile büyük işlere imza atan Ofis Home hakkında detaylı bilgiler alma fırsatım oldu. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.