NİCE YILLARA TÜRK KADINLAR KONSEYİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 14:10, Güncelleme: 02.12.2016 - 14:10
 

NİCE YILLARA TÜRK KADINLAR KONSEYİ

Türk Kadınlar Konseyi Manisa şubesi, kuruluşunun 25. yıl dönümünü, ‘ETV Organizasyon’ farkıyla kutladı. Aynı zamanda İkiz Kuleler’de kendileri için tahsis edilen dernek odalarının açılışını da gerçekleştiren Türk Kadınlar Konseyi’ni Türkiye’nin dört bir yanından gelen dernek başkanları ve Manisa protokolü yalnız bırakmadı.
Manisa’da 25 yıldır ihtiyaç sahibi kadınların ve ailelerin ellerinden tutan,  şuan da 50’den fazla öğrencinin de okumasına imkan sağlayan, Manisalılar tarafından ‘Manisa’nın Melekleri’ olarak anılan Türk Kadınlar Konseyi Manisa şubesi, İkiz Kuleler’de kendilerine tahsis edilen dernek odasında 25. yılını kutladı. Türk Kadınlar Konseyi’nin 25. yaş gününe, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Tugay Komutanı Şefik Güvenç, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Erdinç Yumrukaya, ETV ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, OFİS HOME Mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Türk Kadınlar Konseyi Genel Başkanı ve eski Bakanlardan Işılay Saygın, Türk Kadınlar Konseyi 2. Başkanı Fatoş İnal, Ankara Genel Merkez Üyesi Aydanur Mursal katıldı ve ayrıca İstanbul, Antalya, İzmir, Burdur ve Denizli Türk Kadınlar Konseyi Başkanları da Manisa’ya gelerek Manisa Türk Kadınlar Konseyi’nin 25. Yıl dönümünde konsey üyelerini yalnız bırakmadılar. TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ ETV Organizasyon’un hazırladığı, Manisa Türk Kadınlar Konseyi’nin 25. Yıl dönümü ve dernek odasının açılış kokteylinde Manisa bezinden yapılmış el dokuması şallar protokol üyelerine takdim edilirken, Türk Kadınlar Konseyi’ne desteklerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.        
Türk Kadınlar Konseyi Manisa şubesi, kuruluşunun 25. yıl dönümünü, ‘ETV Organizasyon’ farkıyla kutladı. Aynı zamanda İkiz Kuleler’de kendileri için tahsis edilen dernek odalarının açılışını da gerçekleştiren Türk Kadınlar Konseyi’ni Türkiye’nin dört bir yanından gelen dernek başkanları ve Manisa protokolü yalnız bırakmadı.
Manisa’da 25 yıldır ihtiyaç sahibi kadınların ve ailelerin ellerinden tutan,  şuan da 50’den fazla öğrencinin de okumasına imkan sağlayan, Manisalılar tarafından ‘Manisa’nın Melekleri’ olarak anılan Türk Kadınlar Konseyi Manisa şubesi, İkiz Kuleler’de kendilerine tahsis edilen dernek odasında 25. yılını kutladı. Türk Kadınlar Konseyi’nin 25. yaş gününe, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Tugay Komutanı Şefik Güvenç, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Erdinç Yumrukaya, ETV ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, OFİS HOME Mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Türk Kadınlar Konseyi Genel Başkanı ve eski Bakanlardan Işılay Saygın, Türk Kadınlar Konseyi 2. Başkanı Fatoş İnal, Ankara Genel Merkez Üyesi Aydanur Mursal katıldı ve ayrıca İstanbul, Antalya, İzmir, Burdur ve Denizli Türk Kadınlar Konseyi Başkanları da Manisa’ya gelerek Manisa Türk Kadınlar Konseyi’nin 25. Yıl dönümünde konsey üyelerini yalnız bırakmadılar.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
ETV Organizasyon’un hazırladığı, Manisa Türk Kadınlar Konseyi’nin 25. Yıl dönümü ve dernek odasının açılış kokteylinde Manisa bezinden yapılmış el dokuması şallar protokol üyelerine takdim edilirken, Türk Kadınlar Konseyi’ne desteklerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.