ÖĞRETMENEVİ KAVŞAĞI KASIMDA BİTECEK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2017 - 12:01, Güncelleme: 05.09.2017 - 12:01
 

ÖĞRETMENEVİ KAVŞAĞI KASIMDA BİTECEK

İl genelinde kentin ihtiyaçları noktasında dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi Kavşağı’nda yıllardır yaşanan trafik sorununu tarihe gömüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında yapımına başlanan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın can damarlarından biri olan ‘Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesinin Kasım ayında bitirilerek, hizmete açılacağını hatırlattı.
Şehir içi ulaşımda trafik sıkıntısını gidermek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlanan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi projesinde yapım çalışmaları hızla devam ediyor. 180 İŞ GÜNÜNDE TAMAMLANACAK Hizmete açılmasıyla birlikte kent merkezinde yaşanan trafik sıkıntısına son verecek olan dev projede çalışmalar planlanan sürede gerçekleşiyor.  Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi projesinin Manisa için çok büyük önem teşkil ettiğine dikkat çeken  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Burası Manisa’nın can damarlarından bir tanesidir.  Manisa’nın hem giriş hem çıkış noktası. İlk etapta burasının projelerini yaptık, ihalelerinin tamamlanmasıyla birlikte de geçtiğimiz aylarda yapım çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Projenin 180 iş gününde tamamlanması hedeflendi. Hedeflenen iş takviminde de geri kalmış değiliz. Yüklenici firma yetkilimizden de aldığım bilgiler doğrultusunda Kasım ayı başında tamamlayarak, hizmete açmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız Manisa’ya hem giriş hem çıkışlarda trafik ışıkları engeline takılmadan ulaşım sağlayacaklar” dedi. “BİRAZ SABIR GEREKİYOR” Projenin yapım çalışmalarına başlandığında bazı tepkiler aldıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesinin yapımına başlandığında tepkiler aldık. Biraz sabır gerekiyor. Teknik konuda bazı aksamalar olacaktır. İnanıyorum ki proje bittikten sonra vatandaşlarımız memnuniyetlerini ifade edecekler. Burada hizmet veren yetkililere, Fen İşleri Dairesi Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  “TRAFİK SİRKÜLASYONU RAHATLAYACAK” Projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların bölgedeki trafikte rahat bir nefes alacağının önemle altını çizen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Özellikle servis saatlerinde ve okullar açıldığında artan araç yoğunluğu düşünüldüğünde Manisa’nın önemli geçiş noktalarının başında gelen bölgede, dev bir proje için kolları sıvadık. Bu anlamda bölgedeki trafik sirkülâsyonunu rahatlatmak, trafik problemlerini minimize edebilmek ve böylelikle olası kazaların önüne geçilmesi amacıyla yapımına başladığımız Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesi ile sürücülerimiz hem rahat nefes alacak, hem de bölge deki trafik sirkülasyonu rahatlayacak” ifadelerine yer verdi. ALTERNATİF ÇIKIŞLAR Mayıs ayı itibariyle yapım çalışmalarına başlanan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesi ile Mimar Sinan Bulvarı’nın İzmir istikametinden, Akhisar istikametinden Öğretmenevi yönüne her iki yönden dönüş, Galericiler Sitesi TCDD hemzemin geçit ve Gar kavşağından itibaren Öğretmenevi kavşağına çıkan yollar araç trafiğine kapatılmıştı. UKOME tarafından alınan karar ile Fuar Merkezi önünden ve eski garaj içinden Mimar Sinan Bulvarı’na alternatif çıkışlar sağlandı.                  
İl genelinde kentin ihtiyaçları noktasında dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi Kavşağı’nda yıllardır yaşanan trafik sorununu tarihe gömüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında yapımına başlanan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın can damarlarından biri olan ‘Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesinin Kasım ayında bitirilerek, hizmete açılacağını hatırlattı.
Şehir içi ulaşımda trafik sıkıntısını gidermek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlanan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi projesinde yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

180 İŞ GÜNÜNDE TAMAMLANACAK
Hizmete açılmasıyla birlikte kent merkezinde yaşanan trafik sıkıntısına son verecek olan dev projede çalışmalar planlanan sürede gerçekleşiyor.  Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi projesinin Manisa için çok büyük önem teşkil ettiğine dikkat çeken  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Burası Manisa’nın can damarlarından bir tanesidir.  Manisa’nın hem giriş hem çıkış noktası. İlk etapta burasının projelerini yaptık, ihalelerinin tamamlanmasıyla birlikte de geçtiğimiz aylarda yapım çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Projenin 180 iş gününde tamamlanması hedeflendi. Hedeflenen iş takviminde de geri kalmış değiliz. Yüklenici firma yetkilimizden de aldığım bilgiler doğrultusunda Kasım ayı başında tamamlayarak, hizmete açmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız Manisa’ya hem giriş hem çıkışlarda trafik ışıkları engeline takılmadan ulaşım sağlayacaklar” dedi.

“BİRAZ SABIR GEREKİYOR”
Projenin yapım çalışmalarına başlandığında bazı tepkiler aldıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesinin yapımına başlandığında tepkiler aldık. Biraz sabır gerekiyor. Teknik konuda bazı aksamalar olacaktır. İnanıyorum ki proje bittikten sonra vatandaşlarımız memnuniyetlerini ifade edecekler. Burada hizmet veren yetkililere, Fen İşleri Dairesi Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 “TRAFİK SİRKÜLASYONU RAHATLAYACAK”
Projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların bölgedeki trafikte rahat bir nefes alacağının önemle altını çizen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Özellikle servis saatlerinde ve okullar açıldığında artan araç yoğunluğu düşünüldüğünde Manisa’nın önemli geçiş noktalarının başında gelen bölgede, dev bir proje için kolları sıvadık. Bu anlamda bölgedeki trafik sirkülâsyonunu rahatlatmak, trafik problemlerini minimize edebilmek ve böylelikle olası kazaların önüne geçilmesi amacıyla yapımına başladığımız Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesi ile sürücülerimiz hem rahat nefes alacak, hem de bölge deki trafik sirkülasyonu rahatlayacak” ifadelerine yer verdi.

ALTERNATİF ÇIKIŞLAR
Mayıs ayı itibariyle yapım çalışmalarına başlanan Öğretmenevi Kavşağı ve Çevre Düzenlemesi Projesi ile Mimar Sinan Bulvarı’nın İzmir istikametinden, Akhisar istikametinden Öğretmenevi yönüne her iki yönden dönüş, Galericiler Sitesi TCDD hemzemin geçit ve Gar kavşağından itibaren Öğretmenevi kavşağına çıkan yollar araç trafiğine kapatılmıştı. UKOME tarafından alınan karar ile Fuar Merkezi önünden ve eski garaj içinden Mimar Sinan Bulvarı’na alternatif çıkışlar sağlandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.