ÖMER FARUK ÇELİK, MAZBATASINI ALDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 18:10, Güncelleme: 09.04.2019 - 18:10
 

ÖMER FARUK ÇELİK, MAZBATASINI ALDI

31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde Şehzadeler Belediye Başkanlığı görevine tekrardan seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Adliye Sarayı'nda mazbatasını aldı. Başkan Çelik'ten sonra Meclis Üyeliğine seçilen üyeler de mazbatasını aldı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 2. kez başkanlığa seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mazbatasını aldı. Manisa Adliye Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen mazbata törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in eşi Tülin Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti ve MHP teşkilatı katıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e ve Cumhur İttifakı belediye meclis üyelerine mazbatalarını Hakim Nuriye Özdemir Yılmaz ve Şehzadeler İlçe Seçim Kurulu Müdürü Selahattin Bozkurt takdim etti. “OY VEREN VERMEYEN AYRIMI YAPMADAN ÇALIŞACAĞIZ” Mazbatayı aldıktan sonra duygu ve düşüncelerini aktaran Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti ve MHP teşkilatlarına seçim boyunca verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Çelik, “Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Şehzadeler halkının hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Oy veren vermeyen ayrımı yapmadan hakkaniyetle Şehzadeler'imize en güzel hizmetlerimizi götürebilmek için mesai mefhumu dinlemeden çaba sarf edeceğiz. Seçim kampanyası boyunca yanımızdan hiç ayrılmayan AK Parti ve MHP Şehzadeler Teşkilatına teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin diyoruz.” dedi.
31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde Şehzadeler Belediye Başkanlığı görevine tekrardan seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Adliye Sarayı'nda mazbatasını aldı. Başkan Çelik'ten sonra Meclis Üyeliğine seçilen üyeler de mazbatasını aldı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 2. kez başkanlığa seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mazbatasını aldı. Manisa Adliye Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen mazbata törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in eşi Tülin Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti ve MHP teşkilatı katıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e ve Cumhur İttifakı belediye meclis üyelerine mazbatalarını Hakim Nuriye Özdemir Yılmaz ve Şehzadeler İlçe Seçim Kurulu Müdürü Selahattin Bozkurt takdim etti.

“OY VEREN VERMEYEN AYRIMI YAPMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Mazbatayı aldıktan sonra duygu ve düşüncelerini aktaran Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti ve MHP teşkilatlarına seçim boyunca verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Çelik, “Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Şehzadeler halkının hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Oy veren vermeyen ayrımı yapmadan hakkaniyetle Şehzadeler'imize en güzel hizmetlerimizi götürebilmek için mesai mefhumu dinlemeden çaba sarf edeceğiz. Seçim kampanyası boyunca yanımızdan hiç ayrılmayan AK Parti ve MHP Şehzadeler Teşkilatına teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin diyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.