ÖZEL; "BEN SON DERECE SEMPATİK BULDUM"

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2017 - 13:13, Güncelleme: 25.08.2017 - 13:13
 

ÖZEL; "BEN SON DERECE SEMPATİK BULDUM"

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafının hikayesini anlatarak, "Muhabir karavanın kapısını açmış, fotoğrafı çekmiş. Genel başkanımız gömleğini giymek için kalkmış, gömleğini giyerken de fotoğrafını çekmiş. Ben çok sempatik buldum. Beğenilmeyecek bir şey değil. Sempatik, son derece doğal, son derece insancıl, son derece halk tipi" dedi. 
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İzmir'in Çeşme ilçesinde tarihi Aya Haralambos Kilisesinde Türkiye gündemindeki konular hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşiyi, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede, gazeteci-yazar Uğur Dündar, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran ve 500 yüzü aşkın vatandaş izledi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in söyleşisinden önce bir konuşma yapan CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan itibaren, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirildiğini, kadınlara seçme seçilme hakları tanındığını, demokrasinin inşa edildiğini, tarımda ve sanayide atılan adımlarla, güçlü, özgür dünyayla rekabet edebilen bir ülke olması için ter döküldüğünü hatırlattı. O fotoğraf nasıl çekildi? CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, yoğun bir kalabalığın ilgiyle izlediği söyleşisinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletti fotoğrafına değindi. Özel, "Adalet Yürüyüşünde iken bir gazetenin muhabiri çok sayıda fotoğraf çekmiş, fotoğraflardan kitap yapacağını söylemiş. 'Karavanın içini de çekeyim' demiş. Basın sorumlumuz da 'Peki' demiş. Genel başkanımızın o fotoğraftaki ifadesini görüyorsunuz. Verilecek poz değil. Poz verse o sırada yoğurdu kaşıklıyor olmaz. Bütün gün yorulmuş, üzerinde bir atlet, yoğurdu kaşıklıyor. Kızıyla karşı karşıya oturmuşlar. Muhabir karavanın kapısını açmış, fotoğrafı çekmiş. Genel başkanımız gömleğini giymek için kalkmış, gömleğini giyerken de fotoğrafını çekmiş. Bu fotoğraf, muhabirin kitabında yayınlandı. Oradan internete düştü. Ben çok sempatik buldum. Beğenilmeyecek bir şey değil. Sempatik, son derece doğal, son derece insancıl, son derece halk tipi" dedi.
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafının hikayesini anlatarak, "Muhabir karavanın kapısını açmış, fotoğrafı çekmiş. Genel başkanımız gömleğini giymek için kalkmış, gömleğini giyerken de fotoğrafını çekmiş. Ben çok sempatik buldum. Beğenilmeyecek bir şey değil. Sempatik, son derece doğal, son derece insancıl, son derece halk tipi" dedi. 
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İzmir'in Çeşme ilçesinde tarihi Aya Haralambos Kilisesinde Türkiye gündemindeki konular hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşiyi, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede, gazeteci-yazar Uğur Dündar, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran ve 500 yüzü aşkın vatandaş izledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in söyleşisinden önce bir konuşma yapan CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan itibaren, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirildiğini, kadınlara seçme seçilme hakları tanındığını, demokrasinin inşa edildiğini, tarımda ve sanayide atılan adımlarla, güçlü, özgür dünyayla rekabet edebilen bir ülke olması için ter döküldüğünü hatırlattı.

O fotoğraf nasıl çekildi?
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, yoğun bir kalabalığın ilgiyle izlediği söyleşisinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletti fotoğrafına değindi. Özel, "Adalet Yürüyüşünde iken bir gazetenin muhabiri çok sayıda fotoğraf çekmiş, fotoğraflardan kitap yapacağını söylemiş. 'Karavanın içini de çekeyim' demiş. Basın sorumlumuz da 'Peki' demiş. Genel başkanımızın o fotoğraftaki ifadesini görüyorsunuz. Verilecek poz değil. Poz verse o sırada yoğurdu kaşıklıyor olmaz. Bütün gün yorulmuş, üzerinde bir atlet, yoğurdu kaşıklıyor. Kızıyla karşı karşıya oturmuşlar. Muhabir karavanın kapısını açmış, fotoğrafı çekmiş. Genel başkanımız gömleğini giymek için kalkmış, gömleğini giyerken de fotoğrafını çekmiş. Bu fotoğraf, muhabirin kitabında yayınlandı. Oradan internete düştü. Ben çok sempatik buldum. Beğenilmeyecek bir şey değil. Sempatik, son derece doğal, son derece insancıl, son derece halk tipi" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.