PINAR'IMIZI KAYBETTİK!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2016 - 21:50, Güncelleme: 26.10.2016 - 21:50
 

PINAR'IMIZI KAYBETTİK!

Uzun yıllar Manisa ETV'de görev yapan ve aylar önce MASKI Genel Müdürlüğü Basın Danışmanı olarak görevlendirilen Pınar Ekmen, son dakikada aldığımız acı habere göre vefat etti. Grand Medical Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre Pınar Ekmen'in vefat nedeni kalp krizi.. Ekmen Ailesinin ve tüm Basın Camiasının başı sağ olsun. ETV ve Denge Gazetesi ailesi olarak, bu acı ve şok haberin derin üzüntüsü içerisindeyiz.
YAZILMASI EN ZOR HABER ! MASKİ Genel Müdürlüğü Basın Müdürü olarak görev yapan Gazeteci ve eski çalışma arkadaşımız Pınar Ekmen vefat etti. Grant Medical Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre Pınar Ekman'in vefat nedeni kalp krizi (?).  Bugün yapılan ikiz kuleler açılışı sırasında fenalaşan Pınar Ekmen, akşam saatlerinde çevresindekiler tarafından önce Manisa Devlet Hastanesi'ne, ardından da Grand Medical Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere ve kalp masajlarına rağmen Pınar Ekmen hayata döndürülemedi. Pınar Ekmen'in ölüm haberi saat 22.50 sıralarında netleşti.  Büyükşehir Belediyesi Personeli, Büyükşehir Belediyesi Basından Sorumlu Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Hasan Eryılmaz, Orkun Şıktaşlı, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, MASKİ Personeli, gazeteci arkadaşları, ETV ve Denge Gazetesi'nden gazeteci arkadaşları ve  Pınar Ekmen'in sevenleri Grand Medical Hastanesi'ne  akın etti. Pınar Ekmen'in ölüm haberini öğrenen akrabaları ve sevdikleri hasta önünde bekleyişlerine devam ediyor. Çok değer verdiği yeğenin ölüm haberini alan Pınar Ekmen'in Dayısı Saim Güler ve Yengesi İnci Güller acı haberden sonra hastaneye gitti.  Edinilen Bilgiye göre Ekmen bugün (26/10/2016) gündüz saatlerinde sırt ve karın ağrısından şikayet etti, çevresindekilere kendisini iyi hissetmediğini söyledi.  Pınar Ekmen 2004 yılında ETV'de sunucu olarak çalışmaya başlamış ve ilerleyen yıllarda kurumda  Genel Yayın Yönetmenliği  yapmıştı. Kısa zamanda Manisalılara kendisini sevdiren Pınar Ekmen; Analiz, Sabah Kuşağı ve Ters köşe programlarının moderatörlüğünü de yapmıştı. Pınar Ekmen 30 Mart seçimlerinden sonra; önce Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü, ardından da MASKİ Genel Müdürlüğü Basın Müdürlüğü görevine getirilmişti. Mesleki ve Sosyal ilişkilerindeki başarısı ile dikkat çeken Pınar Ekmen, bir kaç yıl önce kaybettiği annesi Cemile Ekmen'in acısını hiç üzerinden atamamıştı.  Meslektaşımız, arkadaşımız Pınar Ekmen'in  cenazesi yarın öğle namazına müteakip Hatuniye Cami'nden kaldırılacak. Sevgili Arkadaşımız, meslektaşımız, Pınar'ımıza Allahtan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun...
Uzun yıllar Manisa ETV'de görev yapan ve aylar önce MASKI Genel Müdürlüğü Basın Danışmanı olarak görevlendirilen Pınar Ekmen, son dakikada aldığımız acı habere göre vefat etti. Grand Medical Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre Pınar Ekmen'in vefat nedeni kalp krizi.. Ekmen Ailesinin ve tüm Basın Camiasının başı sağ olsun. ETV ve Denge Gazetesi ailesi olarak, bu acı ve şok haberin derin üzüntüsü içerisindeyiz.
YAZILMASI EN ZOR HABER !

MASKİ Genel Müdürlüğü Basın Müdürü olarak görev yapan Gazeteci ve eski çalışma arkadaşımız Pınar Ekmen vefat etti. Grant Medical Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre Pınar Ekman'in vefat nedeni kalp krizi (?). 
Bugün yapılan ikiz kuleler açılışı sırasında fenalaşan Pınar Ekmen, akşam saatlerinde çevresindekiler tarafından önce Manisa Devlet Hastanesi'ne, ardından da Grand Medical Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere ve kalp masajlarına rağmen Pınar Ekmen hayata döndürülemedi. Pınar Ekmen'in ölüm haberi saat 22.50 sıralarında netleşti. 

Büyükşehir Belediyesi Personeli, Büyükşehir Belediyesi Basından Sorumlu Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Hasan Eryılmaz, Orkun Şıktaşlı, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, MASKİ Personeli, gazeteci arkadaşları, ETV ve Denge Gazetesi'nden gazeteci arkadaşları ve  Pınar Ekmen'in sevenleri Grand Medical Hastanesi'ne  akın etti. Pınar Ekmen'in ölüm haberini öğrenen akrabaları ve sevdikleri hasta önünde bekleyişlerine devam ediyor. Çok değer verdiği yeğenin ölüm haberini alan Pınar Ekmen'in Dayısı Saim Güler ve Yengesi İnci Güller acı haberden sonra hastaneye gitti. 

Edinilen Bilgiye göre Ekmen bugün (26/10/2016) gündüz saatlerinde sırt ve karın ağrısından şikayet etti, çevresindekilere kendisini iyi hissetmediğini söyledi. 

Pınar Ekmen 2004 yılında ETV'de sunucu olarak çalışmaya başlamış ve ilerleyen yıllarda kurumda  Genel Yayın Yönetmenliği  yapmıştı. Kısa zamanda Manisalılara kendisini sevdiren Pınar Ekmen; Analiz, Sabah Kuşağı ve Ters köşe programlarının moderatörlüğünü de yapmıştı. Pınar Ekmen 30 Mart seçimlerinden sonra; önce Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü, ardından da MASKİ Genel Müdürlüğü Basın Müdürlüğü görevine getirilmişti. Mesleki ve Sosyal ilişkilerindeki başarısı ile dikkat çeken Pınar Ekmen, bir kaç yıl önce kaybettiği annesi Cemile Ekmen'in acısını hiç üzerinden atamamıştı. 
Meslektaşımız, arkadaşımız Pınar Ekmen'in  cenazesi yarın öğle namazına müteakip Hatuniye Cami'nden kaldırılacak. Sevgili Arkadaşımız, meslektaşımız, Pınar'ımıza Allahtan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun...


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.