POLİS EKİPLERİ UYARDI!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 09:57, Güncelleme: 24.11.2016 - 09:57
 

POLİS EKİPLERİ UYARDI!

Gece geç saatlerde başlayan ve sabah erken saatlerde yoğunluğunu artıran sis karayollarında etkili oldu, sabah kalkan vatandaşlar sisle uyanınca neye uğradıklarını şaşırdılar.
Gece başlayan ve sabahın erken saatlerinde Manisa’yı etkisi altına alan yoğun sis hayatı olumsuz etkilemeye başladı. sis nedeniyle karayollarında uzun kuyruklar oluştu, Trafik akışında sıkışıklığı önlemek için Trafik ekipleri kavşaklarda önlem alarak geçişleri sağlamaya çalıştı. Sis etkisini sadece şehir merkezinde değil İstanbul, Ankara ve İzmir güzergahındaki karayolları üzerinde ve bu güzergahta bulunan ilçelerde ve beldelerde gösterdi. Trafik ekipleri sürücüleri uyararak sis olan bölgelerde yavaş gitmeleri, önlerindeki araçları uzaktan takip etmeleri konusunda uyarılarda bulundular.  
Gece geç saatlerde başlayan ve sabah erken saatlerde yoğunluğunu artıran sis karayollarında etkili oldu, sabah kalkan vatandaşlar sisle uyanınca neye uğradıklarını şaşırdılar.
Gece başlayan ve sabahın erken saatlerinde Manisa’yı etkisi altına alan yoğun sis hayatı olumsuz etkilemeye başladı.
sis nedeniyle karayollarında uzun kuyruklar oluştu, Trafik akışında sıkışıklığı önlemek için Trafik ekipleri kavşaklarda önlem alarak geçişleri sağlamaya çalıştı.
Sis etkisini sadece şehir merkezinde değil İstanbul, Ankara ve İzmir güzergahındaki karayolları üzerinde ve bu güzergahta bulunan ilçelerde ve beldelerde gösterdi.
Trafik ekipleri sürücüleri uyararak sis olan bölgelerde yavaş gitmeleri, önlerindeki araçları uzaktan takip etmeleri konusunda uyarılarda bulundular.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.