"POLİS 'SİLAH' İHBARINA GELMEDİ"

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2017 - 10:07, Güncelleme: 16.05.2017 - 10:07
 

"POLİS 'SİLAH' İHBARINA GELMEDİ"

İddialara göre; geçtiğimiz gün saat 19:30 sıralarında ETV tesisleri, KYK Kız Öğrenci Yurdu arasında bulunan alanda kimliği belirsiz kişiler tarafından havaya 3 el ateş açıldı.
HABER DENGE ÖZEL Silah seslerini duyup korkuya kapılan çevredeki apartman sakinleri durumu 155’e bildirdi. İhbarın ardından uzun bir zaman geçmesine rağmen polis ekiplerinin gelmediğini gören vatandaşlar, tekrar tekrar 155’i aradı. Ancak bütün bunlara rağmen ekipler olay yerine gelmedi. Ateş açan şahıslar ise uzun bir süre, park halindeki araçlarından son ses müzikler dinleyerek, çevrede yaşayan halkı rahatsız etti.  Saat 20:30 da, aralarında bir de kadının olduğu şahıslar bulundukları noktadan araçla uzaklaştılar, ancak buna rağmen polis ekipleri hala olay yerine gelmedi. Saat 21: 15’te aynı şahıslari yine aynı noktaya geldi. Bu kez de yanlarında 15-16 yaşlarında bir kız olduğu iddia edildi. 155’e ihbar etmelerine rağmen kimsenin dikkate almadığını belirten çevre sakinleri Denge Watshapp İhbar Hattı’na durumu bildirip sitem etti. İsminin belirtilmesini istemeyen bir vatandaş; "Yanı başımızda silahla ateş açılıyor. Son ses müzikler dinleniyor.Ve biz olayı, rahatsızlığımızı 155’e en az 6 defa bildirmemize rağmen, emniyet  mensupları olay yerine gelmedi. Zaten 155’i aradığımızda 5 dakikadan kısa sürede bağlanamadık. Hep hatta bekletildik. Birisine silah dayasalar, birini öldürseler ve yaralasalar ne olacak? Emniyet yok. Olay yerine gelmiyor, müdahale etmiyor.  En kötüsü de; burada bir basın kuruluşu var, kız öğrenci yurdu var ve çocuk kreşi var. Böyle bir noktada silah patlatılıyor ve emniyet ihbarları dikkate almıyor. Kadınlı, erkekli, küçük yaşta kızların da aralarında bulunduğu şahıslar, bu noktayı mesken bilmiş. Bizler de çevre sakinleri olarak bu durumdan çok rahatsızız. Tehlike yuvası resmen burası.  Bu bölge için acilen önlem alınmalı. Ayrıca Emniyete yaptığımız 6 ihbara rağmen, neden polisin olay yerine gelmediğinin açıklamasının yapılmasını istiyoruz"ifadelerine yer verdi.
İddialara göre; geçtiğimiz gün saat 19:30 sıralarında ETV tesisleri, KYK Kız Öğrenci Yurdu arasında bulunan alanda kimliği belirsiz kişiler tarafından havaya 3 el ateş açıldı.
HABER
DENGE ÖZEL

Silah seslerini duyup korkuya kapılan çevredeki apartman sakinleri durumu 155’e bildirdi. İhbarın ardından uzun bir zaman geçmesine rağmen polis ekiplerinin gelmediğini gören vatandaşlar, tekrar tekrar 155’i aradı. Ancak bütün bunlara rağmen ekipler olay yerine gelmedi. Ateş açan şahıslar ise uzun bir süre, park halindeki araçlarından son ses müzikler dinleyerek, çevrede yaşayan halkı rahatsız etti.  Saat 20:30 da, aralarında bir de kadının olduğu şahıslar bulundukları noktadan araçla uzaklaştılar, ancak buna rağmen polis ekipleri hala olay yerine gelmedi. Saat 21: 15’te aynı şahıslari yine aynı noktaya geldi. Bu kez de yanlarında 15-16 yaşlarında bir kız olduğu iddia edildi. 155’e ihbar etmelerine rağmen kimsenin dikkate almadığını belirten çevre sakinleri Denge Watshapp İhbar Hattı’na durumu bildirip sitem etti. İsminin belirtilmesini istemeyen bir vatandaş; "Yanı başımızda silahla ateş açılıyor. Son ses müzikler dinleniyor.Ve biz olayı, rahatsızlığımızı 155’e en az 6 defa bildirmemize rağmen, emniyet  mensupları olay yerine gelmedi. Zaten 155’i aradığımızda 5 dakikadan kısa sürede bağlanamadık. Hep hatta bekletildik. Birisine silah dayasalar, birini öldürseler ve yaralasalar ne olacak? Emniyet yok. Olay yerine gelmiyor, müdahale etmiyor.  En kötüsü de; burada bir basın kuruluşu var, kız öğrenci yurdu var ve çocuk kreşi var. Böyle bir noktada silah patlatılıyor ve emniyet ihbarları dikkate almıyor. Kadınlı, erkekli, küçük yaşta kızların da aralarında bulunduğu şahıslar, bu noktayı mesken bilmiş. Bizler de çevre sakinleri olarak bu durumdan çok rahatsızız. Tehlike yuvası resmen burası.  Bu bölge için acilen önlem alınmalı. Ayrıca Emniyete yaptığımız 6 ihbara rağmen, neden polisin olay yerine gelmediğinin açıklamasının yapılmasını istiyoruz"ifadelerine yer verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.